4 sterren: goede service, goed behandeld

stond op het punt om op vakantie te gaan en had nog 1 dag om de auto te keuren. velen gebeld maar niemand had tijd. Thijs gaf aan dat het geen probleem was en heeft me echt uit de brand geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heb bij dit bedrijf een tweede hands auto gekocht waren helaas een paar problemen mee. Waaronder olieverbruik wat op zich discutabel was omdat 1 liter op 1000 km vlgs de fabrieks gegevens acceptabel is en mijn verbruikt hier net iets onder lag. Maar Thijs heeft dit zonder enige discussie opgelost en de klephoedjes en zuigerveren vervangen zonder de discussie aan te gaan waar ik wel bang voor was dus thijs dikke pluim hiervoor.

Zeer fijn geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettig en goed geholpen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Auto was van binnen helemaal schoongemaakt vind ik echt top nog nooit eerder meegemaakt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Komt zeer goed en betrouwbaar iver dit bedrijf

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn hier zeer prettig geholpen echt een aanrader

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wederom zeer pretig en goed geholpen.

Zeer positief

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring is goed op een minpuntje ik krijg een brief mijn auto moet gekeurd en een beurt wordt beloofd dat er een lifehammer wordt gemonteerd maar na de keuring en de kleine beurt niet gemonteerd een beetje jammer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel tevreden. Er mankeerde nogal wat aan de gebruikte auto die wij kochten bij dhr Van Zantvliet. Alles werd goed opgelost. Dhr. van Zantvliet bleef altijd rustig en zeer hulpvaardig! Dikke pluim voor dit bedrijf.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Klein bedrijf maar je word er fantastisch geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kom hier nu alweer een aantal jaren voor APK en onderhoud van mijn oude Ford KA\'tje. Vorig jaar zijn de dorpels gelast en behandeld door Thijs, onlangs nog wegens een gebroken veer beide veren en schokdempers vervangen. Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen, Thijs denkt met je mee om de beste (en voordeligste) oplossing te vinden als er problemen zijn. Kortom, aanrader!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goeie service en plezierig geholpen. Ik heb mijn auto bij dit bedrijf gebracht met een elektrische storing. Deze storing is eerst bij een ander bedrijf proberen te verhelpen maar na twee weken was het probleem nog niet verholpen. Dus de auto naar Vakgarage van Zantvliet gebracht. Dhr van Zantvliet gaf aan dat de vorige garage geen slecht werk had geleverd wat ik erg netjes van hem vond meestal word er meteen afgekraakt. Maar dhr van Zantvliet gaf aan dat de huidige elektronica erg lastig kan zijn. Mijn auto achter gelaten en na twee dagen werd ik gebeld dat het probleem was opgelost. Ik rijd nu alweer twee weken probleemloos met mijn Mini en ben zeer tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Auto gekocht ,liefde op het eerste gezicht. Na een klein mankementje ,wat kosteloos werd gemaakt. Rij ik nu heerlijk in mijn nieuwe aanwinst. Zeer goede en vakbekwame mensen. Perfecte service ,ben er blij mee

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wederom zeer prettig geholpen door Thijs, de auto rijdt weer prima bedankt

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijn bedrijf en goede service kom hier al een aantal jaar en vind het altijd fijn om hier te komen ondanks dat het altijd weer geld kost.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer slecht. Auto gekocht. Gekeurd. Twee dagen na de aankoop stond ik benzine te lekken. Bleek een niet functionerende benzine filter te zijn. Ik werd vlak na de aankoop notabene gered door de anwb, want starten deed ie niet en als ik het probeerde lekten er liters benzine weg onder de auto. Daarbij reed de auto heel schokkerig. De verkoper zei me dat dat kan omdat de leidingen/motor vies zou zijn en gaf me een flesje om dat te verhelpen. Ik moest eerst voltanken, dan de inhoud van het flesje erin doen en dan zou het opgelost moeten zijn. Je raadt het al, het hielp niet. Sterker nog, nadat ik de auto had volgetankt, liep die weer leeg bij de benzine leiding. Dat bleek een kapotte benzinefilter te zijn. Nadat hij deze overigens kosteloos gratis had vervangen, was ik er klaar mee. Mijn vertrouwen was volledig beschaamd, wie stuurt de klant nu met een kapotte benzinefilter de weg op? Buiten de overige zaken die niet klopten en concreet bij hem waren aangegeven. Ik was genoodzaakt om naar mijn vaste garage te gaan (want om voor elk wissewasje van Amsterdam naar Beverwijk te rijden, zag ik logischerwijs niet zitten), die voor 900! euro aan reparaties moest doen, om de auto weer goed en vooral veilig te kunnen laten rijden. Hierover heb ik gereclameerd bij de heer van Zandvliet die de kosten niet wilde vergoeden, omdat ik zonder met hem te overleggen de reparaties had laten uitvoeren. Bij de reparaties stond ook een item wat bij de APK-keuring zeker geconstateerd had moeten worden. Dat was de heer van Zandvliet even ontschoten. Jammer, erg jammer. Ik wil iedereen dan ook adviseren om niet in de gladde praatjes van deze verkoper, want garagist is hij zeker niet, te trappen en als je een veilige en betrouwbare auto zoekt, elders te kijken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer klant vriendelijk bedrijf welke er van uit gaat dat autorijden op zich al duur genoeg is. En met de eigenaar mee denkt.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Vennelaan 6