Prima service, APK en servicebeurt goed geregeld
Fijn contact, helder en gastvrij Tot de volgende keer
Reparatie perfect uitgevoerd
Apk laten doen, goeie service, duidelijke informatie en deskundig en vriendelijk personeel! Grt roy
Vakkundig en vriendelijk
Afspraak was zo gemaakt. Één puntje voor de APK, maar dat was dezelfde middag nog in orde gemaakt waarna de auto weer netjes was goedgekeurd.
Alles keurig uitgevoerd, en netjes een melding gemaakt van een reparatie.
onderhoudsbeurt is netjes uitgevoerd en mijn auto kwam gewassen terug, erg fijn
Alleen maar goede ervaringen
Werd goed geholpen
Had een auto gehuurd, maar de volgende dag bleek dat ik deze tocht niet nodig had. Er werd niets in rekening gebracht. Uitstekende service!
Mijn auto gebracht voor een kleine onderhoudsbeurt. Keurig uitgevoerd en met de complimenten over mijn auto weer naar huis erg fijne behandeling.
Vriendelijk en heel servicegericht. Ik was ziek en kon mijn auto niet brengen. Deze werd vervolgens opgehaald en weer thuisgebracht. Echt geweldig!
Ik ben kundig en snel geholpen.
Prima gedaan
ze helpen mee naar zoeken van reserve onderdelen, ook bij de sloop
Fijne garage, Je wordt snel goed en vakkundig geholpen, zonder gedoe en met een totaal inzet. Geen moeilijk gedoe. Heb er zelf bij staan kijken terwijl de APK keuring werd uigevoerd. Hoe mooi kan het zijn. Dit bedrijf heeft mijn hart gewonnen
kundige vakmensen,als er onverwacht een groter probleem is nemen ze altijd eerst contact met je op.
Goede service. Houden je goed op de hoogte van de vorderingen en reparaties. Komen deskundig over.
Betrouwbaar, flexibel, vriendelijk, meedenkend: kortom top!
Goede communcatie Visser en klant. Bellen om te overleggen of een reparatie wel of nog niet gedaan moet worden . Supper. Anton
Fijne ervaring, niet moeilijk doen over een vervangende auto, auto (Volvo) keurig onderhouden door Volvo specialisten en netjes weer afgeleverd. Proactief en vriendelijk. Fijne garage!
nvt
Komen al meer dan 10 jaar bij Visser's auto's. Voor onze Polo doen ze al het onderhoud en voor de BMW gaan wij altijd voor de APK en nieuwe banden. Nog niets te klagen gehad over de service en altijd vriendelijk geholpen.
Ging om een kleine reparatie, die direct opgelost werd.
Eemlandweg 12
1271 KS Huizen