Vriendelijke mensen die met je meedenken
Prima geholpen met uitlijnen en apk
Gied geholpen en een belletje voor extra dingetjes die nodig waren Perfect
Het ging om een spoed apk keuring. Kon meteen de volgende dag heel vroeg. Er was ook ad hoc een nieuwe huurauto beschikbaar die ik nodig had omdat mijn dienst was vervroegd. En de bevroren ruiten werden nog gekrabt ook. Helemaal super!
Goede service en deskundig personeel die voldoende vakkennis hebben.
Vooraf goed overleg gehad over de kosten. Kom volgend jaar weer terug voor mijn APK/onderhoud.
Klant vriendelijk goed uitleg
Auto gebracht voor kleine beurt. Werd na diagnose keuring gebeld met een kostenraming voor overige punten. Bij ophalen was het eindbedrag nog iets gunstiger dan doorgegeven. Een positieve verrassing dus.
Zijn heel vriendelijk en nemen tijd om vragen te beantwoorden. Kom hier zeker in de toekomst voor onderhoud e.d.
Alles ging zoals het gewenst had.
Mijn auto moest op korte termijn gemaakt worden en ondanks de drukte hebben ze toch een gaatje voor me gevonden. Ik kreeg zelfd een leenauto mee omdat het wachten op onderdelen langer duurde dan gepland. Eerlijke prijzen en belangrijkste Vakkundige monteurs!
Net gewerkt
Sinds een tijd bij deze garage aangezien onze oude garage ging stoppen wegens pensioen. Geen dag spijt! Keep it up the good work!
Fijne communicatie, goede prijs-kwaliteit.
Bandenwissel gedaan en tot mijn verbazing is de auto gestofzuigd!
Altijd plek. Snelle en betaalbare service. En altijd iets extra's.
Vriendelijke mensen en bereidwillig zelfs om regelmatig mijn bandenspanning te controleren. Het zijn de kleine dingen die het doen…
Klantvriendelijke behandeling en voor zover ik kan nagaan goede service.
Professionele dienstverlener met alle gewenste kennis over je auto. Ze zijn goed bereikbaar zowel om afspraken te maken als ligging van bedrijf. Vakmanschap staat voorop en je kunt als klant daar ook op vertrouwen. Ben al vele jaren een meer dan tervreden klant. Blijvertje.
Zie hierboven
Een uitstekende garage. Geen feedback punt om te delen. Enkel dat ik de garage aanbeveel.
Klantvriendelijk en goed advies
Ze zijn altijd bereid om je gelijk te helpen en je te voorzien van deskundig advies.
Goed geholpen bij onderhoud aan onze auto. We blijven zeker komen.
Eemlandweg 12
1271 KS Huizen