Hier krijg je de service die een merk garage zou moeten aanbieden, maar niet doen
Garage maakt duidelijke afspraken en is klantvriendelijk.
Veel vakkennis en prettige service
goede service alleen was er geen fiets was wel afgesproken
Auto voor grote beurt gebracht. Goed op de hoogte gehouden van voortgang en (geen)bijzonderheden. Prijs zoals afgesproken.
Prettige garage en keurig personeel die je goed helpen bij problemen met de auto
Netjes grote beurt gedaan, overlegd en meegedacht en fijn om een leenauto mee te krijgen. Ze hadden overigens ook snel plek!
Dit bedrijf is een nog service gericht bedrijf ze zijn vriendelijk en helpen je graag. Voor al je onderhoud een prima garage en ook zeker voor occasions kan je hier prima terecht. Een vader zoon bedrijf niks anders dan goed lekker zo doorgaan Gertjan en Guido.
duidelijke afspraken en ik krijg mijn auto altijd weer prima gezogen terug
Ik wordt altijd goed geholpen, vriendelijke medewerkers die hun werk goed uitvoeren.
Top service kan niet anders zeggen
Altijd snel geholpen!
Prettige afhandeling door medewerkers
Prima garagebedrijf, goede service en deskundigheid.
Vriendelijk en toekomend. De menselijke maat staat voorop. Vakkennis kan ik niet zo goed beoordelen maar ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Goede ervaringen.
Kwam voor Apk en onderhoudsbeurt. Daar kwam wel het een en ander aan het licht. Maar alles werd goed aangepakt en al duurde het een dag langer. Ook daar was een oplossing voor. Wij zijn reuze tevreden .
Moest hier voor een APK. Kon snel terecht. Geen extra kosten. Supe service.
Bij mijn kleine beurt alles naar wens gedaan, niet lopen zoeken naar iets wat nog niet nodig is! Netjes thuis gebracht en ook weer opgehaald,wat een goede service!
Online gereserveerd voor een dinsdagochtend 8.00. Kreeg maandag bericht dat ik hem maandagmiddag al op kon halen zonder bijbetaling. Opgehaald zonder ingewikkeld gedoe. Terug brengen van de auto ging net zo simpel als reserveren. Borg werd volgende dag teruggestort.
Heel prettig .
APK en servicebeurten uitvoeren voldoen aan de verwachtingen. Helaas wordt nogal eens vergeten om te melden dat de auto weer klaar staat.
omdat ik moeilijk loop is m,n auto gehaald en gebracht
Vriendelijke mensen, kunt altijd tussendoor terecht als er probleem(pje) met auto is. Grote beurt Volvo S40T5 onlangs prima uitgevoerd. Tevreden!
Geen gezeur het is gewoon zoals het is.
Eemlandweg 12
1271 KS Huizen