In de ochtend de auto neer gezet met een motormanagement probleem en eind van de dag weer met een goed rijdende auto naar huis
Meer dan tevreden over de geleverde diensten en service
Na veel gebel en geplan n data gehoord wanneer ik de auto kon brengen. (Ik zou gebeld worden als t binnen was.) Bel ik 's ochtend of k moest komen en toen ik er was na half uur file werd ik afgesnauwd door eigenaar dat t te laat was, en dat de auto verkeerd geparkeerd stond, hij was niet behulpzaam om fiets eruit te halen......nee geen fijne ervaring.
Super snel geregeld schade aan de auto van me schoonfamilie die ze ergens anders wilde oplichten voor meer dan 1500 euro, bij deze vakgarage hebben ze nog oog voor detail en een luisterend oor voor de klant niks is te gek over alles is na gedacht
Vör de eerste x geweest, over gestapt van Toyota zelf. Aanbevolen door Peet al 48e jaar mijn beste vriend. Voel me gelijk "thuis". Ik heb een goede stap gemaakt. Op persoonlijke wijze geholpen. Problemen verholpen!
De aflever beurt voor mijn auto bleek na prijsovereenkomst ca. €400 hoger uit te vallen dan geraamd. Na kort overleg heeft de vakgarage hiervan de gehele kosten op zich genomen. Dat noem ik nog eens goede service. Voor mijn volgende auto gaat Jaco Smith de eerste zijn waar ik mijn licht laat schijnen. Jongens die zo’n topservice bieden in de autobranche zijn steeds lastiger te vinden. Heel blij mee. Dikke pluim voor jullie.
Ervaren en kundige monteurs en een prettige ontvangst.
Goede service. Vriendelijk. Kon heel snel terecht voor de APK keuring van mij auto.
Goede begeleiding en service zijn bij garage in goede handen.
Het C10 filmpje was een groot succes!
Fantastisch werk
Fijn en snel geholpen!
Gezellige en kundige garage gevestigd op een mooie locatie aan de Waalhaven. Alweer een aantal jaren kom ik bij deze garage. Er heerst een gezellige losse sfeer waardoor het niet erg is even te wachten totdat de auto weer voorzien is van onderhoud & APK.
Super vooral Stefan aan de receptie!
deskundig en eerlijk bedrijf, het gevoel dat er gedaan wordt wat er gezegd wordt. bij twijfel mag je je menig geven hier wordt naar geluisterd, er wordt gegrond gereageerd door mensen met verstand en passie voor hun vak.
Thank you! This was very efficient very fast and price 100% ok!!
Altijd direct hulp en advies. Uitbreiding met schade-afdeling is super. Eerlijke en 'normale' facturen. Ook hele complexe reparaties worden deskundig uitgevoerd.
Helaas krijg je alléén voor een APK keuring een factuur van ruim €65 terwijl de auto goed gekeurd is. ik heb met de andere auto gewoon bij de Ford €19,95 af moeten rekenen. Ik was klant geworden omdat het makkelijk is en dicht bij, maar moet op deze manier toch maar een deurtje verder kijken.
Gisteren contact gehad en vandaag alweer een nieuwe accu in mijn Z4. Ondanks alle drukte, toch ook nog tijd gemaakt om een (plotseling ) aanspringend waarschuwingslampje op te lossen. Fijn!
erg klantvriedelijk en behuilzaam
Al jaren een fijn en betrouwbaar adres
Prima garage, ook voor mijn Audi S6 V10. Duidelijke communicatie, aardige en betrouwbare lieden. Ik beveel deze garage aan.
Waalhaven Zuidzijde 6
3088 HH Rotterdam