Klanten contact is erg goed. Denken mee, zoeken oplossingen, doen niets zonder een prijsopgave zodat je weet waar je aan toe bent.
Ik kom al jaren bij Jaco voor het onderhoud aan onze auto’s. Heb ook een aantal keer een auto bij hem gekocht. Altijd fijne service!
Snel geholpen, duidelijke communicatie en alles volgens afspraak afgehandeld.
de meest vreemde en snelle auto’s gedaan bij Jaco altijd top service, ik ben 1 x ergens anders wezen shoppen en ik heb het geweten, nu heb ik een CTS V geleverd door Jaco en het e.e.a laten modificeren en alles is top gedaan en altijd zonder prijs opgave want zij zijn betrouwbaar en dit is voor mij een “heilig goed” dat dit nog bestaat in Nederland, ga zo door Koos
Goed ontvangen en iedereen is aanspreekbaar
als het mogelijk is zijn ze er voor je
Distributieriem vervangen en onderhoudsbeurt. Netjes gedaan fijn geholpen. Wordt netje gebeld als er iets moet gebeuren. Krijg ook uitleg over wat is vervangen aan de auto. Kortom fijne garage vriendelijk personeel.
zeer goed en vrouwvriendelijk
Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg over de verrichte werkzaamheden. Vervangen alleen die onderdelen die ook echt noodzakelijk vervangen moeten worden. Schone en opgeruimde garage. Snelle service. (Grote beurt + APK)
Dank voor het snelle ophalen van onze aanhangwagen die op de A15 stond met een klapband. En daarna het repareren en zoeken naar een bijpassende velg die door de klap ook helemaal kapot was. Na 2 werkdagen konden we de aanhangwagen al weer ophalen. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen Henry Cretier
Mijn Ford Fiesta werd op mijn leeftijd een ongemakkelijke in- en uitstapauto. Terwijl wij op vakantie waren regelde Vakgarage Leeuwenburg voor ons een prachte 2e hands Opel Meriva, een automaat en keurig onderhouden, eigendom van een ouder iemand die niet langer kon rijden door de leeftijd. Vakgarage Leeuwenburg heeft ook nog geholpen de Fiesta voor een redelijke prijs te verkopen. Wij rijden weer heerlijk in een automaat met hoge instap en .... onze volgende auto wordt geleverd door Vakgarage Leeuwenburg.
Zeer professioneel en snel geholpen. APK waar wij op konden wachten van een Tesla Roadster.
Zeer prettige ervaring , alles zoals afgesproken geregeld en eerst netjes gebeld over evt, uit te voeren reparaties bij APK e.d. Ben zeer tevreden over persoonlijke benadering.
Waalhaven Zuidzijde 6
3088 HH Rotterdam