Fijne ervaring en altijd goed geholpen
Deze keer was de reden voor werkplaats-bezoek bij Jaco Smith behalve onderhoud ook het upgraden van de verlichting van mijn 2014 Dodge Ram. De nieuw geplaatste LED lampen staan zonder te overdrijven echt super en de lichtopbrengst is zóveel beter dat ik dit veel eerder had moeten doen . Met deze nieuwe koplampen lijkt het wel of ik een RAM van een nieuwer type heb. Het reguliere onderhoud is zoals altijd goed uitgevoerd, tot de volgende keer maar weer mannen ! Cees Peet Rhoon
Super geholpen en uitermate tevreden
Goede info vooraf, evenzo de service
Youngtimer Mini had wat extra aandacht nodig. Is weer in top conditie gebracht en kan zo nog jaren mee
Goede service en iedereen is even vriendelijk. Als er een probleem is staan ze gelijk voor je klaar.
Schade in het buitenland en een onderdeel dat niet meer geleverd wordt. Mooie uitdaging en het is gelukt inclusief verzending naar het Spaanse reparatiebedrijf. Chapeau!
fijn en goed advies ! eindelijk een garage waar je geholpen wordt zoals dat hoort en zoals je dat wilt. Zaken doen op zijn Rotterdams, niet lullen maar poetsen, dus geen gladde praatjes en het mooier maken dan het in werkelijkheid is!
top
Plezierig
Word meegedacht en de mannen weten waar ze over praten. Snelle goede services.
Vervangen van banden, klaar terwijl je wacht! Top service, vriendelijk geholpen en vakkundig werk afgeleverd!
Top garage
Zoeken naar de juiste oplossing.
Warme ontvangst met grote deskundigheid. Snel geholpen.
El goed
Goede sociale vaardigheden zijn van toepassing
Fijne en vakkundige gasten .
Ze hebben mij prima geholpen! Wordt keurig teruggebeld en alles goed geregeld!
Schade afgehandeld op papier en aan de auto. Binnen paar dagen geregeld. Ook keuring van andere auto naar tevredenheid. Vriendelijke en servicegerichte zaak.
Waalhaven Zuidzijde 6
3088 HH Rotterdam