Perfect service
Zeer behulpzaam en vriendelijk top
Goede diagnose en herstelplan . Zeer vakbekwaam .
Vriendelijk personeel en vakmanschap staat hoog in het vaandel
Je kan hier terecht met letterlijk alles , van je auto tot je quad
Je wordt er altijd perfect geholpen!
Top service en je word altijd vriendelijk te woord gestaan
Ze doen wat ze beloven!
Met 530.000 km had mijn Dodge Ram een motor-revisie nodig. Leuk is dat uiteraard niet, maar als het dan toch moet gebeuren graag bij bij Vakgarage Jaco Smith . Van tevoren van Stefan een duidelijk overzicht van de werkzaamheden en kosten ontvangen, vervolgens ingepland en uiteindelijk in één keer goed uitgevoerd. Motorisch is de auto echt weer super, rijdt hetzelfde nu als toen ik hem kocht dus ik ben absoluut tevreden.
Klantvriendelijk en des zaken kundig prima denken wel met je mee als klant zijnde
Top!
Ik heb goede ervaring met deze garage Mijn Cadillac is hier in goede handen en Wordt er er ook correct behandeld en zeker ook serieus naar mij geluisterd en ook zo snel als mogelijk is verholpen
Zoals altijd een vriendelijk welkom, fijne koffiehoek waar je rustig kunt wachten.
Ik heb hier een Ram 1500 gekocht ong 15 maanden geleden, in het begin wat problemen gehad met de gas installatie hij heeft me toen doorgestuurd op zijn kosten naar de specialist ook dat mocht niet baten. Toen heeft Jaco besloten een compleet nieuwe installatie en dat heeft zijn vruchten afgeworpen top auto!
Respect en zorg voor de klant en zijn auto!
Fijne sfeer, en wordt goed geholpen
Zeer positieve ervaring!
Onderdelen netjes geleverd
Vriendelijk te woord en goede service
Kon snel terecht en ze denken met je mee
Geen enkele
Al me auto’s komen hier
Na veel wikken en wegen toch een mooie RAM aangeschaft bij deze garage. Nu inmiddels een half jaar verder en kan niet anders zeggen dat het stuk voor stuk toppers zijn die daar werken. Geweldige service en klant vriendelijkheid ben dus ook zeer tevreden en raad hun bij een ieder aan! Met vriendelijke groet, De tevreden RAM rijder
Waalhaven Zuidzijde 6
3088 HH Rotterdam