Mijn mooie Kia Sorento waar ik 5 goede jaren mee hebt gehad was aan vervanging toe, het merk Kia heeft zich voor mij bewezen. Lag dus voor de hand om weer voor een Kia te gaan. Via W.W.W bij Vakgarage Blokhuis In Bunschoten Spakenburg terecht gekomen waar een redelijk goed geprijsde Kia Ceed in de etalage stond. Bij binnenkomst in de showroom werden wij verwelkomd door Niek Wilmink, man waar we gelijk een goede en humoristische klik mee hadden. Na wat heen en weer gepraat over de inruil hebben we de koop gesloten. Hij weet waar hij over praat, is niet opdringerig, naar mijn idee, goed voor het bedrijf en goed voor de klant.

• Faciliteiten wachtruimte

ZEER tevreden en snelle goede service!

1 van mijn voorlampen was kapot en ben naar Blokhuis gereden zonder afspraak. Heel fijn geholpen bij de balie en direct werd er actie ondernomen. Zeer tevreden reed ik even later weg!

Goede service, vriendelijk personeel

Prima garage. Helaas wat verder van ons woonadres.

• Faciliteiten wachtruimte

Zeer goede service. Communicatie mag iets beter.

Snelle service

Kan niet beter

Alles goed

Word goed geholpen

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Service- en oplossing gericht

Tijdens het gehele proces van aankoop en omruilen fijn, laagdrempelig contact gehad met Niek. Altijd binnen een paar uurtjes antwoord, vaak nog eerder. Oplossing gericht en servicegericht. Fijne en goede ervaring.

Goede service!

Komt goed, en dat was ook zo. Ik moet leren vertrouwen.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Uitstekend geholpen, een heel fijne Garage.

Uitstekende Garage, heel bekwaam en netjes en vakkundig geholpen. Door Niek, en alle tijd voor uitleg, en een heel nette en goede auto gekocht, en netjes afgeleverd.

Servicegericht

Meedenken met de klant en service aanbieden.

• Faciliteiten wachtruimte

Geen verkooppraatjes gewoon duidelijk en eerlijk

Geen verkooppraatjes gewoon duidelijk

Zeer netjes geholpen

De aflevering van mijn nieuwe auto is goed uitgevoerd, ze namen de tijd om alles uitleggen wat tegenwoordig heel ingewikkeld is

top service en snel

Dank Maaike dat je mijn probleem zo snel hebt opgelost.

• Faciliteiten wachtruimte

Komen prima hun afspraken na en leveren vakwerk.

Zeer tevreden.

• Locatie N.v.t.

Klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk en klantgericht. Hulpvaardig en geven goed advies zonder opdringerige opmerkingen.

• Faciliteiten wachtruimte

Goed geholpen , had snel een auto.

Snelle service,vriendelijk en professioneel

Prettige ervaring

Fijne en goede service. Voorafgaand aan bezichtiging auto al vriendelijk te woord gestaan zowel via mail als telefoon. Ruim de tijd mogen nemen om auto uit te proberen en ook daarna nog antwoorden gekregen op al mijn vragen. Kortom; met een goed gevoel een nieuwe auto gekocht, die schoongewassen met strik een week later kon worden opgehaald.

Vriendelijke mensen, goede service

Auto voor een service beurt gebracht. Werd gebeld toen hij klaar was. Auto stond gewassen klaar. Top geregeld.

• Faciliteiten wachtruimte

Kwaliteit op zich prima, vriendelijk personeel alleen oog voor klant kan beter

Had een trekhaak laten plaatsen, deze is gemonteerd alleen het gat in de bumper zodanig groot en bumper beschadigd en men had er twee dagen voor nodig terwijl op internet een dag gehanteerd werd. Leenauto was volledig doorrookt en vervolgens wel een nieuwe bumper ontvangen en gemonteerd alleen was weer twee dagen voor nodig en diende zelf er achteraan te bellen. Had door alle beslommeringen wel meer korting verwacht. Vriendelijk personeel. Daarom wel op zich nette garage alleen was netter geweest de klant beter te informeren.

Keurig geholpen!

Vriendelijk personeel en montage perfect uitgevoerd tegen een nette prijs!

• Locatie N.v.t.

Uitstekend geholpen!

Voor de tweede keer een auto gekocht via Blokhuisgarage en erg tevreden! Er is goed meegedacht, ben vriendelijk en eerlijk geholpen en met een goed gevoel een nieuwe auto gekocht.

• Faciliteiten wachtruimte

Prima garage met goede service

Prima service gehad. We hadden onze auto ingeruild voor een jongere kia niro. De voorbanden bleken versleten, maar ik kreeg meteen twee nieuwe banden Dat bleek een foutje.

geweldig

een garage waar je met veel plezier naar toe gaat , die een helpende hand bied en op elke vraag een antwoordt heeft, en de klant vriendelijkheid staat boven aan

Helemal top!

Ik heb hier mijn auto gekocht. Ik vond de auto online en kreeg een snelle reactie, binnen een paar dagen reed ik in me nieuwe auto netjes schoon en bij afhalen een leuke strik om de auto. Hele vriendelijke mensen en een goede service!

Haarbrug 1

3751 LM Bunschoten

(033) 2981498

Over Vakgarage Blokhuis

Al sinds 1958 is Autobedrijf Blokhuis een betrouwbare partner voor uw mobiliteit in Bunschoten Spakenburg. Wij zijn een BOVAG, RDW en Vakgarage aangesloten full-service autobedrijf. U kunt hierdoor bij ons terecht voor verkoop, onderhoud, schade, reparatie en storingen diagnose voor elk merk personenauto of bedrijfswagen. Onze missie is om kopen en onderhouden van een auto plezierig, transparant en gemakkelijk te maken. Om u hierin te kunnen ondersteunen hebben wij ervoor gekozen onafhankelijk te zijn en geen merk te vertegenwoordigen, voorbeelden hiervan zijn onze ruime voorraad van alle merken dealeroccasions en ons werkplaatsdialoog waarbij wij u vrijblijvend een onderhoud- of reparatieadvies geven. Ook repareren wij voor alle leasemaatschappijen en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor kunt u met uw leaseauto, of met een schade aan uw auto gewoon bij ons terecht.