Snel en vakkundig geholpen

Goede service klantvriendelijk en gemakkelijk om een afspraak te maken

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Betrouwbare Vakgarage met competente mensen waar je in goede handen bent.

• Faciliteiten wachtruimte

Bandenwissel was niet helemaal lekker verlopen maar snel weer tevreden na een goede oplossIng

Ben voor een bandenwissel geweest. Knerste instantie een paar slordige foutjes. Contact gehad met de eigenaar en het is super opgelost!

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Goede service, breed aanbod.

Medewerker die goed meedacht met onze situatie. Veel keuze qua budget, ruimte en uiterlijk. Uiteindelijk met een mooie auto naar huis.

• Faciliteiten wachtruimte

Goede service en uitgebreide uitleg

Hebben ons goed geholpen aan een nieuwe auto en konden onze vorige auto gelijk inruilen. Ze luisterden naar onze wensen en kwamen met een passend aanbod. Hebben een half uurtje met de auto gereden en kregen daarna uitgebreide uitleg over alle functies. Heel fijn en betrouwbaar aankoopproces.

Top garage

Goede communicatie

Mijn auto moest Apk gekeurd worden, de kosten waren erg hoog, netjes overlegd wat te doen, goed advies

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Netjes en heel snel geholpen

Netjes en snel geholpen de dag voor kerst, kreeg ook een leenauto mee en werd netjes gebeld wat het ging kosten super geholpen

Zeer tevreden!

Ik kon er zeer snel terecht, vriendelijk personeel, gezellige wachtruimte en zeer goede service!

• Faciliteiten wachtruimte

Mijn winterbanden zitten er weer op tijd onder!

Top gedaan!

Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig

We hebben 2 auto's, beide gekocht bij Blokhuis en naar tevredenheid hier in onderhoud. Er wordt goed deskundig advies gegeven. Prettig is dat er wordt aangegeven wat in de eerstvolgende beurt moet gebeuren zodat je weet waar ke aan toe bent

eerlijk

ze komen hun belofte na

• Faciliteiten wachtruimte

Top garage met heldere afspraken

Mooie werkplaats op mooie locatie

Snelle vakkundige service!

We konden snel terecht, kregen een vakkundige maar begrijpelijke uitleg. Klantvriendelijk, goede communicatie.

Goed geregeld!!

Goed geregeld allemaal , leenauto stond klaar !

• Locatie N.v.t.
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Goede service met duidelijke afspraken

Al jaren goede ervaringen met onze auto bij blokhuis. Deskundig en goede service. Maken duidelijke afspraken voor dat men de werkzaamheden gast uitvoeren. Je weet dan ook wat de kosten zijn.

Onterecht

Voorgaande jaren bij andere garage mijn auto laten keuren, dit jaar eens dichterbij huis. En zo kwamen we bij blokhuis. Auto altijd prima onderhouden, 88000 km op de teller, van 2013. Nooit geen gekke dingen mee gehad. Na een uur belde de garage, ze hadden slecht nieuws 1500 euro. Nou dat is inderdaad geen goed nieuws, maar ik geloofde het niet. Gelukkig kwam bij toeval de RDW langs, en die deden een steekproef. Toen kwam het rapport dat het onterecht afgekeurd was. Nou ongelooflijk toch! Mijn beklaag gedaan bij wat verschillende mensen, en ook daar kwamen slechte reacties uit. Jammer blokhuis! We gaan gewoon weer terug naar waar we waren!

Vriendelijk en snel

Gebeld voor wielenwissel en binnen een week was het geregeld. Vriendelijke mensen werken er.

Goed!

Goed geholpen, erg vriendelijk

Goede service!!

Banden zijn prima vervangen. Er is aangegeven wat er bij de volgende onderhoudsbeurt in elk geval moet gebeuren. Er was een leenauto beschikbaar en de auto is door de wasstraat gegaan. Was ook hard nodig. Zeer tevreden.

• Faciliteiten wachtruimte

Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en servicegerichtheid!

Wij zijn ontzettend blij met onze occasion die wij afgelopen week hebben opgehaald. Er is met ons meegedacht over diverse zaken en de service is uitmuntend! We werden op een zeer prettige manier overal mee geholpen en reden opgetogen de showroom uit met onze schitterende bolide. Zelfs het omwisselen van de zomerbanden naar winterbanden onder de auto werd als service verzorgd: chapeau hiervoor! Wij bevelen deze garage zéker bij onze vrienden aan.

Absolute aanrader

Mijn eerste ervaring met deze garage was uiterst positief. Er word goed gecommuniceerd en je word uiterst vriendelijk geholpen. Ze houden rekening met je wensen en de service is uitmuntend! Daar kunnen veel bedrijven nog van leren.

Aanpassing van eerdere beoordeling

Vakgarage Blokhuis gaf eerder deze maand een kleine beurt aan mijn Volvo V70 uit 2005 en daarbij bleef onopgemerkt dat er iets mis was met de remschijven (bij een keuring een week later vastgesteld). Ik vond dat de garage het probleem met een proefrit zeker had moeten constateren. Blokhuis heeft een en ander gelukkig meteen goed opgepikt! Er is wel degelijk een proefrit met de auto gemaakt en het probleem is toen niet opgevallen. En dat kan, zo blijkt. Omdat ik verder uitstekende ervaringen met Blokhuis heb, pas ik mijn aanvankelijke beoordeling na de snelle en keurige reactie van het bedrijf nu aan.

• Locatie N.v.t.

Super snel, meedenkend, vriendelijk

Ik stond met pech, ze hebben mijn auto opgehaald en met spoed maar zeer vakkundig mijn auto gerepareerd. In de tussentijd snel een leenauto gekregen. Vriendelijk geholpen en goede uitleg gekregen over het defecte onderdeel. Ik kon weer veilig thuis komen en op de koop toe hebben ze als service ook nog mijn auto gewassen! Ik beveel iedereen deze garage aan.

Uitstekend!

Fijne ervaring. Vriendelijk te woord gestaan. Nette leenauto. Keurig op de hoogte gesteld van nodige reparatie. En als service de auto gewassen klaargezet. Klasse!

Haarbrug 1

3751 LM Bunschoten

(033) 2981498

Over Vakgarage Blokhuis

Al sinds 1958 is Autobedrijf Blokhuis een betrouwbare partner voor uw mobiliteit in Bunschoten Spakenburg. Wij zijn een BOVAG, RDW en Vakgarage aangesloten full-service autobedrijf. U kunt hierdoor bij ons terecht voor verkoop, onderhoud, schade, reparatie en storingen diagnose voor elk merk personenauto of bedrijfswagen. Onze missie is om kopen en onderhouden van een auto plezierig, transparant en gemakkelijk te maken. Om u hierin te kunnen ondersteunen hebben wij ervoor gekozen onafhankelijk te zijn en geen merk te vertegenwoordigen, voorbeelden hiervan zijn onze ruime voorraad van alle merken dealeroccasions en ons werkplaatsdialoog waarbij wij u vrijblijvend een onderhoud- of reparatieadvies geven. Ook repareren wij voor alle leasemaatschappijen en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor kunt u met uw leaseauto, of met een schade aan uw auto gewoon bij ons terecht.