![](/logo/99/257/257_99_location_group_logo_thumbnail.png)
Wederom goed geholpen
Kwam voor aankoop keuring. Auto helemaal goed doorgenomen en goed advies gekregen. Top !!
Ben snel geholpen. Accu moest vervangen worden. goede service.
Onderhoud en APK zijn volgens afspraak uitgevoerd. En naar tevredenheid!
Goede garage, communicatie en uitvoering is gewoon zoals het hoort, klasse!
Al vanaf 1998 klant van Blokhuis, altijd genoten van zeer goede service en het meedenken om goede oplossingen te vinden, kortom hier blijf ik zeker klant.
Onwijs goede garage. Alle merken kunnen hier terecht, monteurs verstaan hun vak en meedenkende baliemedewerkers. Ik kom hier vaker en dat zal wel zo blijven, voor mij geen ander meer. Ga zo door!
Duidelijke afspraken die worden nagekomen.
De nieuwe balie medewerker is vriendelijk dn denkt mee. Beter dan de vorihe medewerker.
Ik heb hier nu meerdere jaren twee auto's in onderhoud. Ik ben heel erg tevreden.
Deskundig personeel die mij als klant vriendelijk en klantgericht helpen.
Ik ben meer dan tevreden over de service en het meedenken van Vakgarage Blokhuis. Ik werd bovendien snel geholpen en van alles op de hoogte gehouden. Dank daarvoor.
Zeer goede service
Auto was sneller klaar dan ingeschat. Prima service. Ook enkele andere punten direct gecheckt. Keurige service!
Uitstekend advies en goed geholpen. Zeer klantvriendelijke en kijkt iets verder dan alleen het te repareren euvel.
Auto is altijd in zeer goede staat door keurige behandeling en klantvriendelijkheid.
Zeer deskundig en klantvriendelijk personeel echt top!!
snel en goed handelen met oog voor de klant
Ben superfijn en snel geholpen en ook een goede prijs
Gewoon goede service
We hebben een auto gehuurd: het ging allemaal gesmeerd !
Goed advies. Prima geholpen. Vakmanschap. J. Dee
Wat een topbedrijf
Zeer goed zoals altijd.
goede service en vriendelijk uitleg.
Haarbrug 1
3751 LM Bunschoten
Al sinds 1958 is Autobedrijf Blokhuis een betrouwbare partner voor uw mobiliteit in Bunschoten Spakenburg. Wij zijn een BOVAG, RDW en Vakgarage aangesloten full-service autobedrijf. U kunt hierdoor bij ons terecht voor verkoop, onderhoud, schade, reparatie en storingen diagnose voor elk merk personenauto of bedrijfswagen. Onze missie is om kopen en onderhouden van een auto plezierig, transparant en gemakkelijk te maken. Om u hierin te kunnen ondersteunen hebben wij ervoor gekozen onafhankelijk te zijn en geen merk te vertegenwoordigen, voorbeelden hiervan zijn onze ruime voorraad van alle merken dealeroccasions en ons werkplaatsdialoog waarbij wij u vrijblijvend een onderhoud- of reparatieadvies geven. Ook repareren wij voor alle leasemaatschappijen en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor kunt u met uw leaseauto, of met een schade aan uw auto gewoon bij ons terecht.