Top bedrijf!
Prima, professioneel en klant gericht.
Super goed geholpen!
Na meer dan 30 jaar tot volle tevredenheid klant te zijn geweest bij Autobedrijf de Voogd in Vlissingen moesten we, omdat dit bedrijf er mee stopte op zoek naar een andere garage. Wij vinden het belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is tussen het autobedrijf en ons en toen we een week geleden voor het eerst in contact kwamen met Auto Toonder hadden we gelijk een goed gevoel. Het duurde dan ook niet lang voor we het eens waren over de inruil van onze auto en de aankoop van een mooie Suzuki. een week later konden we de auto ophalen en alles was perfect volgens de afspraken geregeld. De eerste en de tweede ervaring met dit bedrijf waren gewoon heel goed en dit geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst.
Een auto kopen bij Auto Toonder is enorm prettig. Vriendelijk ontvangst en heldere en goede communicatie. Prettige onderhandelingen en goede service bij aflevering van de auto. Met veel plezier rij ik nu Suzuki. Bedankt Jan voor de goede en vriendelijke service
Garage Toonder verdient 5 sterren vanwege tal van punten t.w een vriendelijk ontvangst, aandacht en tijd, komen afspreken na. Kortom wij zijn zeer blij en tevreden met onze nieuwe Suzuki Vitara.
Geen mee
we werden vriendelijk ontvangen. Er werd direct koffie of iets anders aangeboden. de prijs voor inruil was iets hoger dan verwacht, dus snel een deal.
Zeer tevreden, heel goed geholpen en vriendelijk
goede service, correcte afhandeling, en lekker koffie met een courant erbij.
Mijn ervaring is heel goede service en je word vriendelijk geholpen.
Ben tevreden met deze garage. Alles pria.
Alles liep weer zoals ik gewend ben bij garage Toonder.
Goede service, het aanbieden van leenauto tegen km vergoeding . Terugroepactie voor auto tegelijkertijd uitvoeren met jaarbeurs.
Altijd bereid om snel en vakkundig te helpen.
Uitstekend service, betrouwbaar en vriendelijk!
Op advies van familie en kennissen heb ik mijn eerste auto bij de de Toonder gekocht. Ik ben deskundig en prettig geholpen door Jan. Uiteindelijk een mooie occasion gekocht. Ook de verdere afhandeling van wat kleine reparaties binnen de garantie verloopt goed. Alles tezamen ben ik tevreden.
Recent een nieuwe Suzuki Vitara gekocht. Heel klantvriendelijk geholpen. Top!
Goed en snel onderhoud gepleegd aan de auto
Wij kwamen kijken voor een 2e hands auto en de verkoper was die dag alleen. Nadat hij klaar was met de vorige klant heeft hij ons rustig en goed geholpen. De levering van de auto ging sneller dan verwacht ondanks dat er nog wat aan de auto moest gebeuren. Ook bij levering heeft hij ons goed te woord gestaan en nogmaals uitleg gegeven over de auto.
Het is een geruststellende gedachte dat je mobiliteit verzekerd is van geconcentreerde aandacht.
Één telefoontje in de ochtend was aanleiding voor Toonder om het defecte onderdeel al vast te bestellen. Toen ik de auto 's middags kwam brengen was dat onderdeel al binnen! Super-service!
Ik ben heel goed geholpen, ze namen de tijd voor mij.
Zijn vriendelijk en goed geholpen. Vonden wij zeer belangrijk !!!!
Biezelingestraat 50
4421BT Kapelle