Ben goed geholpen
De medewerkers zijn vriendelijk en geven goed advies. Ze denken echt in het belang van de klant en verder leveren ze altijd goed werk!
Zoals altijd prima .
Snel en vakkundig geholpen
Goede service, duidelijk vooraf geïnformeerd
duidelijke afspraken,over prijzen en en duur van reparatie.
Goede service en klantvriendelijkheid.
Keurig geholpen. Alles in goed overleg. Tevreden met de auto!
Vriendelijk , goede service
een super garage je kunt zonder afspraak om advies vragen met steeds de zelfde chef montuur welke zeer vakkundig en erg klantvriendelijk is al met al een heel fijn bedrijf
Auto wordt thuis opgehaald. Duidelijke afspraak voor de te maken kosten. Goed gemaakt
Een prima garage waar men de auto en de klant goed kent.
Snel gehandeld,zeer tevreden en ook prettig persoonlijk contact .
Ben heel goed en vriendelijk en snel geholpen met het vervangen van een accu!
Vanaf het eerste contact aangenaam verrast door de vriendelijkheid van het personeel. Een mooie garage/showroom. Bij de interesse voor een auto vakkundig te woord gestaan en gelijk een proefrit gemaakt. Bij aflevering van de auto goede, snelle service. Kortom: een aanbeveling waard.
Ik wist waar ik voor kwam en zij konden mij hierin voorzien.
zij staan altijd paraat, om te helpen.
Zeer fijne en goede ervaring. Zowel bij het kopen van onze auto als het onderhoud en service.
Prima garage
Vakkundig behulpzaamadvies en vriendelijk
Mijn auto wordt bij auto Toonder perfect onderhouden.
Daar wordt echt tijd voor je genomen en er wordt je niets opgedrongen. Zeer prettige in de omgang en super vriendelijk en hulpvaardig. Dit is een ervaring, die je niet gauw ergens anders tegenkomt. Dus zeer aanbevelingswaardig.
Een fijne klantvriendelijk gerichte verkoop
Klacht over een minder goed horend geluidssignaal goed verholpen.
Goed ontvangen prijs normaal en perfect geholpen en de koffie staat klaar
Biezelingestraat 50
4421BT Kapelle