Prefecte garage, zoals service ooit bedacht is word hier in perfectie uitgevoerd. Zeer tevreden over.
Mijn ervaring is dat de mensen vriendelijk, servicegericht, meedenkend zijn en kwaliteit leveren
Zie bovenstaande
Ondanks dat ik 1 week later een afspraak had om expansie vat te vervangen . Kreeg ik ondertussen een groter probleem. Kon de zelfde dag de auto brengen ondanks dat het druk was. En de volgende dag was de auto gerepareerd. Top!!!!
Goed bedrijf met goede vakmensen en prima service
Een fantastisch bedrijf. Kennis van zaken, vriendelijk en altijd bereid willend. Echt aan te bevelen!!!
Al jaren brengen wij onze auto naar de mannen van BG. Ze nemen de tijd voor je en als je interesse hebt in hoe ze iets uitvoeren, leggen ze je het helemaal uit.
Wordt altijd fantastisch geholpen zowel direct met oplossen van probleem alsmede met het meedenken als er niet direct een oplossing voor het probleem voorhanden is.
Komen afspraken na en doen wat ze beloven
Zie boven
Word altijd heel vriendelijk geholpen. Ze bellen eerst om te zeggen wat het gaat kosten zodat je niet met afrekenen voor een verrassing kom te staan. Al met al een super garage
Snelle service Waren bereid om te wachten op me
Snel geholpen
Zoals altijd ben ik zeer goed te vreden ze leggen goed uit wat er gedaan is en vertelen ook of het dringend nodig is of niet.
Goeie service eerlijke prijzen. Kom hier al heel lang. En zal nergens anders mijn auto brengen
Prettige omgang
Waren heel vriendelijk en behulpzaam. Ook hadden ze snel mijn auto gerepareerd.
Bedrijf geeft vertrouwen. Goede service
Prettig contact en eerlijke adviezen.
Prima service, klantvriendelijk, accuraat
Goed personeel, verstand van zaken en service en klantgericht
Prima service, al jaren een vertrouwde garage
Vakundiggeholpen
Vakmanschap en een top service!