Goede kundige monteurs, Vriendelijke hulp en advies. Als extraatje ziet de garage er ook nog gezellig uit en wordt je voorzien van een lekkere koop koffie of thee
Fijne betrouwbare garage met een persoonlijke benadering en zonder gladde verkopers.
Hele fijne garage met persoonlijke aanpak en zonder gladde verkopers. Al 2 auto’s gekocht hier en voor de volgende kom ik er waarschijnlijk weer. Al gaat deze nog wel een hele tijd mee verwacht ik.
goede vriendelijke service
Mijn auto had een grote beurt nodig. Op advies van de heer van de Dames Hurkmans hebben we de afspraak iets uitgesteld, om direct de APK check mee te pakken. Ik had mijn auto in de namiddag weer nodig, en hier werd rekening mee gehouden. Behalve de standaard kosten werden er geen onnodige extra kosten gemaakt. Goede ervaring!
Garage met een personal touch. Heerlijk zo’n garage zonder gladde verkopers.
Een lastige storing door een vakkundige specialist opgelost.
Voor de eerste keer. Goede ontvangst en wachtruimte met lekkere koffie. Dacht dat ze stuk goedkoper zouden zijn dan andere garage maar dat was maar 5%. Maar prima geholpen en snel dus ik blijf daar klant.
Meedenkend, Heldere uitleg, kosten van te voren besproken en vriendelijk te woord gestaan zowel aan de balie als telefonisch.
Overeenkomstig mijn specifieke wens.
Je wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen.
duidelijk en helder afgehandeld
Afrikalaan 1 A