Er werd goed naar onze beschrijving van het probleem geluisterd. Met daarna een goede analyse en het probleem is goed opgelost.
Door de zeer prettige ontvangst en meedenken geeft dit een zeer goed gevoel. Zeker reden om aan te bevelen bij anderen.
Kom er al jaren naar tevredenheid
Hele fijne goede plek voor mijn auto en voor mij !
Ik ben positief over de service en mijn autootje rijdt fantastisch
Fijn contact en goede service
Zeer klantvriendelijk goede service en ook nog bekwaam
Goed en vriendelijk geholpen. Fijn dat er vooraf een indicatie van de kosten is.
Ook aan dochter goede service verleend.
Afspraak = Afspraak
altijd goed
Altijd goed overleg en fijne en snelle service!
Niets dan lof voor mijn recente ervaring bij De Dames van Hurkmans! De APK keuring en het kleine onderhoud aan mijn auto zijn uitstekend uitgevoerd. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me meteen welkom in de gezellige wachtruimte. De ruimte is smaakvol ingericht met hip meubilair en leuke wandbekleding, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Voor de kinderen is er genoeg speelgoed aanwezig en voor ons volwassenen liggen er verschillende magazines om door te bladeren. Alles ziet er schoon en verzorgd uit, wat bijdraagt aan het comfortabele gevoel. De medewerkers zijn uitermate vriendelijk en deskundig. Wat me vooral opviel, is dat er tot in de kleinste details wordt gelet tijdens het onderhoud. Dit geeft een enorm vertrouwen in hun vakmanschap en zorgvuldigheid. Kortom, De Dames van Hurkmans bieden niet alleen topservice voor je auto, maar maken de wachttijd ook nog eens bijzonder aangenaam. Een absolute aanrader!
zie hierboven.
Duidelijk wat er aan de hand is. Vriendelijke sn fijne communicatie. En alles goed gerepareerd.
Mooie showroom en top service!
Heel klantvriendelijk
Zeer snel geholpen. Kwaliteit is top. Vriendelijke en meedenkende partij.
We zijn netjes geholpen
Ik ervaar de "dames van Hurkmans" als zeer prettig. Vriendelijke omgeving en ontvangst, altijd duidelijk over hoe of wat en vaak nog net een stapje meer doen. Echt een hele fijne garage.
duidelijke communicatie, goeie afspraken, geen verassingen. auto weer helemaal top!
Snelle service
Vriendelijk personeel. M'n auto was heel snel gerepareerd!
Mijn auto is hier in onderhoud. Vriendelijke front office en bekwame monteurs
Zijn altijd vriendelijk en geven een goede servoce
Afrikalaan 1 A
5232BD Den bosch