Weten bij het bellen meteen wie je bent en om welke auto het gaat. Deskundige hulp en gaan door totdat het probleem opgelost is.
Kon snel terecht en het was snel klaar
Goed! Een goed gevoel bij.
De eerste keer dat ik bij U was. Ik ben wel blij met "mijn" garage.
Behoorlijk pech met mijn auto gehad maar door de dames super fijn allemaal verholpen. Communicatie is echt super fijn en mijn auto rijd weer als een zonnetje .
Niets op aan te merken.
Heel prettig. jullie denken met de klant mee en dringen niets op. en geven eerlijk advies.
enige tijd geleden was mijn ruitenwisser afgebroken. Maar dat was geen punt, er werd direct nieuwe wissers opgezet. Raamrubbers waren versleten en is ook weer gemaakt met nieuwe rubbers
klantvriendelijk en betrouwbaar
Laagdrempelig, eerlijk en netjes.
Mijn ervaring met de dames van hurkmans is dat je altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan word en ze geven je niet het gevoel dat je opgelicht word waar je bij staat.
Je wordt super geholpen.
Ik werd vriendelijk en snel geholpen.
Binnen gelopen zonder afspraak, direct goed geholpen.
Voor een storing nasr de garage, apk kon er moeiteloos achteraan.
pluspunt: ramen en interieur schoongemaakt
Goede en snelle vriendelijk service
Betrouwbaar reparaties
Goede service en vriendelijk personeel. Niet de goedkoopste, maar ben wel heel tevreden over de kwaliteit.
Heel snelle hulp.
Correcte levering en behandeling
Belde en kon meteen terecht en werd binnen 20 minuten geholpen en kon weer veilig de weg op. Fijn! Ook de speelhoek extra fijn voor mijn kleintje.
Netjes en gelijk geholpen
Vriendelijk en vertrouwd.
De sfeer bij De Dames is gezellig en je voelt je als klant heel welkom. De auto was ruim op tijd klaar.
Afrikalaan 1 A
5232BD Den bosch