Probleem met band . ‘S morgens gebeld . In de middag verwacht. Kopje thee en na een half uur ….. band bekeken en weer met een gerust gevoel vertrokken .
Word altijd goed behandeld
Vakkundig en klantvriendelijk.
Er was niets te vinden (geen reparatie nodig), hoefde ook niets te betalen.
Gastvrij ontvangen met een lekker kopje koffie.
De grote beurt is prima uitgevoerd en de haal en breng-service i.v.m. met rolstoelgebruik zijn optimaal.
Onverwacht even langs gereden. Direct geholpen.
De leenfiets bleek een gewone fiets te zijn en dat valt dan wel even tegen als je een e-bike gewend bent. ( Vorige keer had ik die overigens wel.)
Wanneer je contact opneemt voor advies, voor een vraag, of service /onderhoudsbeurt of keuring. Altijd heel snel, hulpvaardig, meedenkend en vriendelijk antwoord.
Super fijn personeel, super fijne service. Meedenkend en zeer aan te raden!
dat jullie al om 17.00 weg zijn. Vanuit het werk daardoor lastig om je auto op te halen. Binnen een week na het grote onderhoud begint de uitlaat herrie te maken.
via mijn verzekering naar de Dames Hurkmans Schade aan de auto netjes en snel gemaakt Tevens kleine beurt laten doen. Dik tevreden over service
Persoonlijke benadering en goede service
Positief
Vakkundigheid staat boven aan, erg vriendelijk en services gericht. Ze melden wat nodig is dus je staat nooit voor verrassingen! Blij dat ik met de dames in contact ben gekomen al weer een paar jaar geleden!
Dank voor de snelle en fijne communicatie. Alles is naar afspraak uitgevoerd
Netjes ontvangen, afspraak goed uitgevoerd duidelijk en professioneel advies . Apk laten doen terwijl ik bleef wachten in net en sfeervolle ontvangst ruimte
Altijd netjes en snel geholpen
Jammer dat de auto niet gewassen was, verwachte ik een beetje na de gelezen recensies op internet. Voor de rest prima!
Geen klacht, kan niets negatiefs bedenken.
Is voor mij de eerste dat ik er kom en wordt zeer professioneel aan gesproken en behandeld. Bij het ophalen van de auto nog gesproken met de monteur, wat een zeer goede indruk heeft achtergelaten
Toen ik aangaf dat ik ‘s ochtends haast had omdat ik mijn kinderen naar school moest brengen zat ik een paar minuten later in de leen auto klaar voor vertrek. Het klinkt simpel maar te vaak moet je eerst in een traag tempo door verplichte administratieve hoepels springen. Altijd fijn als men snel en to the point kan zijn. Inhoudelijk hebben ze alle pijnpunten van mijn gekochte auto boven tafel gekregen zodat ik de verkoopgarage hier op kon aanspreken. Al met al een prettige ervaring
Netjes ontvangen, duidelijke uitleg en telefonisch contact. Onverwachte forse kosten voor reparatie maar dit zeker niet te duur. Ik kom zeker terug. Erg prettig dat het geen mannenwereld is in deze garage.
Prima ervaring
Behulpzaam, meedenkend, vriendelijk. Ze nemen de tijd voor vragen en uitleg. Heel fijn.
Afrikalaan 1 A
5232BD Den bosch