Prettig en kom zeker terug!
Luchtmassameter vervangen. Ik kon er op wachten onder het genot van een kopje koffie
Ik kwam voor een APK (€30) en kreeg de vraag of er een kleine beurt bij kon. Antwoord, nee alleen apk. Toen kreeg ik de vraag of ze lampjes of ruiten vloeistof enzo konden doen. Niet per se, maar voor 5 of 10 euro mocht dat wel. Ik tekende een formulier waarin ik de garage tot 50 euro toestemming gaf (apk + 20 euro aan lampjes etc). Vervolgens word ik gebeld dat olie ook vervangen moest worden, filter en alles. De auto zou dit zelf hebben aangegeven. Antwoord, nee dat hoeft niet. Alleen apk. Ik krijg een rekening van 66 euro, meer dan het dubbele dan ik verwachtte. Was er voor meer dan 20 euro olie in gedaan terwijl ik 1 maand eerder dit nog gecheckt had en 1 liter erbij had gedaan. Ik heb maar betaald en voelde me niet prettig erbij. Als klap op de vuurpijl keek ik in mijn service behoefte van de auto en hoefde de olie pas vervangen te worden over een jaar of 13000km vervangen te worden! Hopelijk kun je je voorstellen dat ik me onprettig voel bij dit simpele verzoek voor een APK.
Mijn ervaring is zeer goed. Klantvriendelijk en zeer goede service.
Zowel aan de telefoon, als in de garage zelf hebben wij een hele fijne ervaring gehad met Ria en de andere mensen die er waren. Ria was behulpzaam, duidelijk, bekwaam en had een hele leuke verrassing klaar toen we de auto kwamen ophalen. Bovendien lekkere koffie/cappuccino, een mooie, originele aankleding van de zaak en een schone en leuke WC.
deskundige vaklui
Prima en snel geholpen. Fijn dat je ook te horen krijgt wat de kosten gaan worden.
Helaas heb ik niet zo veel geluk met sommige auto's en kennen ze me inmiddels bij mijn voornaam. Maar elke keer word ik snel geholpen en tussendoor eerst netjes gebeld over de prijsindicatie. Ze zijn altijd even vriendelijk en totdat de lockdown inging konden we altijd even wachten tijdens de reparatie/APK onder het genot van een cappuccinootje.
Goede en vriendelijke service. Een verademing vergeleken met de grote zgn professionele garages.
Het afgelopen jaar heb ik een paar keer pech gehad met mijn auto. Telkens heel goed geholpen met een snelle oplossing, en gerustgesteld door de vriendelijke medewerksters aan de telefoon.
Wordt duidelijk gecommuniceerd wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn. De reparatie aan mijn auto liep wat uit maar dit werd top opgelost!
Ik ben zeer te vrede over de dames van hurkmans garage. Altijd vriendelijk, denken mee en fijne service en ze zijn deskundig. Ben blij dat ik over gestapt ben naar deze garage!
Ik onwetend als ik ben, ben super geholpen Goed advies maar geven je de ruimte om het op te volgen. Snel en vriendelijk in een woord prima
Je voelt je welkom
heel klantvriendelijk
netjes geholpen en alles volgens afspraak geregeld
Wat ik zo prettig vind is dat ze alleen de reparatie doen die noodzakelijk is. Ook de persoonlijke benadering is top.
Personeel is vriendelijk en nemen tijd voor je. Ze zijn niet opdringerig .
Het wachten wordt veraangenaamd door een leestafel en onbeperkte goede koffie!
Zodra je binnenkomt wordt je erg warm en vrolijk ontvangen. Ik krijg altijd snelle hulp en men probeert mee te denken met de situatie.
Mijn ervaring is goed
Goed en prettig geregeld
Positief.
Mijn auto Was uitgenodigd om Gekoesterd te worden. Dat is ook ruimschoots gebeurd. Gewassen, gezogen, kleine beschadigingen van autodeuren van buurauto’s verwijderd . En koffie en paaseitjes toe voor de eigenaar
Afrikalaan 1 A
5232BD Den bosch