Heel goed

Goede service, snel en vakkundig geholpen.

Vriendelijke en behulpzaam personeel

Ondanks de covid19 maatregelen op een goede en behulpzame manier geholpen. Heeft geresulteerd in koop van mooie suto

• Faciliteiten wachtruimte

Het is een vriendelijke, persoonlijke en professionele vakgarage!

Je wordt altijd vriendelijk en persoonlijk geholpen. Mankementen, keuringen worden op een professionele wijze uitgevoerd.

Niks mis mee . Goede service

Netjes alles gedaan en op tijd klaar, goede service en geen onnodige kosten.

• Locatie
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Geweldig.

Sympathieke mensen,die met je mee denken,eerlijk zijn en hart voor de zaak.

• Faciliteiten wachtruimte

Drinkend van de heerlijke thee, wordt mijn auto voorzien van een onderhoudsbeurt

Vriendelijke dames verwelkomen me en nadat ik mijn sleutel heb ingeleverd en ik van thee voorzien ben, kan ik relaxen met mijn boek en wachten tot mijn auto "haar" onderhoudsbeurt heeft gehad. En daarna...weer veilig op weg! Toch een fijn rustmomentje, dank je Dames van Hurkmans.

Vriendelijke ongedwongen sfeer

Goede service,betrouwbaar,deskundig,klantgericht indien extra kosten wordt er contact opgenomen,duidelijk betreffende de evt.kosten,meedenkend.Wij zijn zeer tevreden.

Positief

Als conform afspraak

Is prima

Nieuwe accu geplaatst, na startproblemen. Is prima gedaan.

• Faciliteiten wachtruimte

Snelle reactie op afspraak, flexibiliteit bij herplannen. Goede kwaliteit bij oplevering.

• Faciliteiten wachtruimte

Ik voel me veilig en zeker om mijn auto daar te brengen, ik ben al 6 jaar klant of meer! ze behandelen me met genegenheid en ze leggen me alles heel goed uit, ze nemen hun tijd en geduld. Ik ben heel blij en vertrouwd allen deze garage ze komen nooit met rare verassingen. Heel blij mee al jaren. Dank je wel voor jullie klantvriendelijkheid!

Goede en snelle service.

Goede en snelle service voor ‘n betaalbare prijs

Is goed bevallen.

• Faciliteiten wachtruimte

Was erg blij voor de snelle en deskundige hulp

Zie bovenstaande zin.

niet helemaal volgens afspraak

en als de auto klaar is word er om 15.30 nog eens niet gebeld als ze eerder geprobeerd te bellen enz terwijl ze op zaterdag gesloten zijn

• Faciliteiten wachtruimte

Altijd goede zin bij jullie

Altijd goede zin , en gezellig

De beste garage ooit

• Faciliteiten wachtruimte

zo kan het dus ook in een garage!

Een bezoek aan een garage kende voor mij tot nu toe maar twee smaken: of je zit in een wat schmutzige kantine met slechte koffie, of je wordt formeel ontvangen door iemand vanachter een desk. Met beiden is op zich niks mis, maar de vriendelijkheid, klantvriendelijkheid en de informele sfeer bij De Dames van Hurkmans bevalt me beter. En wekt het meeste vertrouwen. Ik kom terug!

• Faciliteiten wachtruimte

Prima bedrijf met fijne mensen.

Fijn bedrijf met prima service. Hij rijdt weer als een zonnetje! Voorbeeldje: Jullie hebben de pedaaldop van de koppeling die op de middenconsole lag er op eigen initiatief weer opgezet, waarvoor dank!! En Ria, de hartjes waren lekker!

Out of the box!

Boven verwachting goed. Begripvol. Zeer vriendelijk personeel. Goede after service (kleinigheidje alsnog verholpen).

• Faciliteiten wachtruimte

Auto deed t niet, monteur gekomen en hebben auto meegenomen naar de garage. Dezelfde dag nieuwe accu en klaar. Weer in de middag opgehaald. Top geregeld

Vakkundig en vriendelijk.

Prima autobedrijf , stipt in afspraak, geen lange wachttijden en zeer vriendelijke medewerkers.

Fantastische service!

wat een goede service, van te voren is duidelijk wat de kosten zijn. Komen er extra kosten bij wordt je eerst telefonisch benaderd met een kostenopgave en uitleg, of je daarmee akkoord gaat. Ik kan niets anders zeggen als ga zo door.

Fijne garage

Ik wordt altijd heel blij van De Dames van Hurkmans. Meestal kan ik snel terecht voor onderhoud en ik word altijd goed en vriendelijk geholpen. Ze denken mee in oplossingen.

Beunhazerij

In het begin waren de dames echt een verademing in het mysterieuze land van autogarages. Helaas is dat niet meer zo. Onlangs de auto gebracht met lekkende koelvloeistof, dat is gerepareerd en we kregen de melding dat de voorbanden versleten waren en dat de auto bijna gekeurd moest worden. Voor ongeveer € 250,— zouden de voorbanden vervangen kunnen worden en dat konden ze meteen met de keuring doen. Dezelfde avond bracht ik onze kinderen naar Toverland en roken we sterk de geur van verbrande koelvloeistof op de motor. We dachten dat het wel weg zou trekken nadat alle gelekte koelvloeistof van de motor af zou zijn. Helaas bleef de stank bij een warme motor. Dus wij hebben twee weken later een nieuwe afspraak gemaakt voor keuring, de banden en het probleem met de koelvloeistof die dus niet was opgelost. Kwamen ze ineens met een berekening van tegen de € 1100,—!!!! Banden waren twee keer zo duur geworden en ze moesten ineens alle vier vervangen worden en de stank in de auto zou nu niet van de koelvloeistof afkomen maar dat was iets anders. Toen we vroegen waar dat verschil vandaan kwam zei ze “ze zullen de vorige keer wel zomerbanden geoffreerd hebben”. IN NOVEMBER!!!! We gingen natuurlijk niet akkoord en hebben de auto weer opgehaald en als klap op de vuurpijl stond ik, een paar dagen later, bijna midden in de nacht zonder benzine langs de snelweg omdat ze “vergeten” waren de sensor weer aan te sluiten!!!! Heel jammer want ze begonnen echt goed, maar nu is het net zoals zoveel andere garages een grote oplichtersbende!!!

Afrikalaan 1 A

5232BD Den bosch