Goede service, afstemming over extra werkzaamheden.
Beste mensen ik doe deze keer mee met deze klanten tevredenheid maar daarna niet meer want ik zeg maar zo als jullie niet zo waren zoals jullie zijn en ik vind jullie geweldig dan kwam ik niet meer terug. Groetjes Miep Duchhart ga zo door ( Blauwe smurfen auto )
Snelle apk keuring
M'n Mini moest voor de APK. Tegelijkertijd een beurt en de airco nagekeken. Hij loopt, nog steeds, als een zonnetje.
Warm ontvangst. Service top. Auto gewassen, met blij gevoel de deur uit.
Ik heb goede ervaring met de Dames van Hurkmans
Ik kom graag naar de garage, er heerst een ongedwongen sfeer, en ik word vriendelijk en vakkundig geholpen.
Luisterend oor, begripvolle uitleg. Mijn 'angst' voor oranje lampjes op mijn dashboard weggenomen; en uiteindelijk snel gerepareerd.
Autorijden kost nu eenmaal geld. Ik ben zeer tevreden over deze garage. Komen de afspraken goed na en de prijzen zijn OK Je wordt vriendelijk ontvangen.
Goede service en klantgerichtheid.
Trekhaak laten monteren, goed ingelicht over kosten. Door onverwachte pech duurde het een dag langer maar goed opgelost.
Conform afspraak de auto laten keuren en een kleine beurt. Op voorhand geïnformeerd over extra kosten. Achteraf problemen met een reeds eerder gerepareerd onderdeel werden snel, goed en kosteloos afgehandeld.
Reparatie is naar tevredenheid uitgevoerd, de planning klopte, er was een goede leenfiets; de mensen zijn erge vriendelijk en attent.
Auto heeft grote beurt en apk gehad. Auto is netjes gewassen. Betrouwbaar en vriendelijk personeel.
prima service, fijn dat er een leenauto te krijgen is.
Ik kon erg snel terecht. Er kon gelijk iemand mee kijken. Omdat er een onderdeel besteld moest worden kon ik hem eind middag ophalen. Helemaal prima!
Tevreden over alles, - brengen en halen - vooraf van kosten op de hoogte zijn - telefoontje voor overleg ivm vervanging / reparatie
In het gehele proces was er duidelijkheid over wat ik kon verwachten, was men volledig in hun informatie en werd ik meegenomen in ieder relevant onderdeel van het proces zodat ik nergens verrast werd.
Door een storing in de diefstalbeveiliging was de auto niet meer van het stuurslot te halen noch te starten. Door op locatie relevante delen te demonteren en elders te laten testen is de fout gevonden en gerepareerd.
Keurig 4 nieuwe bandjes eronder geplaatst👍🏻 De Peugeot loopt weer als een treintje.
Vriendelijk en deskundig, maar wel een paar opmerkingen 1. Voor veel geld mijn auto laten repareren, maar binnen een paar dagen weer terug omdat er 'iets' rammelde onder de auto. De (nieuwe) uitlaat hing half los onder de auto. Pluspunt: werd meteen opgelost door een zeer vriendelijke monteur. 2. Niet elektrische leenfiets: mooie service, maar het was een oud barrel met slappe banden, een crime om op te fietsen. Nu minpunt terwijl dat vrij eenvoudig een plus kan zijn door voor een fijne fiets te zorgen. 3. Defect linkerraam: zou nog gebeld worden over reparatie mogelijkheden. Niets meer gehoord.
heel fijne ontvangst, vriendelijk en professioneel, super mooi schade herstel!
Kon gewoon op een relaxe manier wachten op de apk. Personeel was erg vriendelijk
Goed geholpen, prima service
- duidelijke informatie en vriendelijke medewerkers - transparant - Blij met het resultaat!
Afrikalaan 1 A
5232BD Den bosch