Bij binnenkomst al snel contact met een vriendelijk iemand. Ik kwam voor APK en onderhoud. Vorig jaar was ik bij een andere garage, waarbij mij werd verteld dat er bij 90.000km toch echt nieuwe achterbanden op moesten. Nu staat de teller op 100.000. Ze hebben naar de banden gekeken en uitgelegd wáár ze naar kijken en het bleek niet nodig. Een meevaller voor mij! Ik ervaar bij de Dames van Hurkmans een eerlijke open dialoog met uitleg ( ik heb geen verstand van auto's) Het is er gezellig, de showroom en wachtruimte zien er mooi en uitnodigend uit. Ik voel me heel goed behandeld en serieus genomen en ben het al aan het rondvertellen, want aanbevelen doe ik jullie zeker.
Ik dacht dat elk jaar een grote beurt nodig was. De medewerker gaf aan dat dit niet nodig was. Dat vond ik zo attent! Dus dit jaar een kleine beurt gedaan. Dat is ook weer goedkoper. Daar was ik weer blij mee! :)
Altijd een fijne correcte ontvangst. Komen afspraken na, en de prijs is OK
Ik werd goed geholpen. De garage belt als er meerkosten blijken te zijn bij de reparatie. Achteraf laten ze altijd zien wat het probleem was en wat er verholpen moest worden.
Na autopech is onze auto naar deze garage gebracht ter reparatie. We werden gelijk heel vriendelijk te woord gestaan en de afhandeling verliep zeer soepel, professioneel en snel. Een dag later was onze auto alweer hersteld. Wij wonen in Almere, maar als ik in Den Bosch zou wonen dan zou ik hier zeker terugkomen.
Snel en deskundige medewerkers Gezellig en lieve ontvangst Iedereen is welkom Praatje voor iedereen ,maakt niet uit wie je bent
Ik kon wachten en werd snel op afspraak geholpen. Toen er nog iets mis bleek, pakten ze dat snel op. Ook de volgende dag!
Ik werd tijdig geïnformeerd over de bevindingen van de monteur, heldere terugkoppeling, goede afspraken. De (gratis) elektrische leenfiets maakt de gang naar de garage stukken eenvoudiger.
Je wordt vriendelijk ontvangen en uitstekend geholpen.
Geweldige garage, doen wat ze zeggen en rekenen een prima prijs!
Goed en deskundig geholpen
Echt helemaal super! De vrouwelijke touxh vertaalt zich in een heel warme, klantvriendelijke sfeer. Echt heel onderscheidend.
Goede communicatie en overleg
goed zeer klant vriendelijk
prettig en correct.
Prima eerste ervaring. Minpunt: monteur had met vieze handen mijn stuur aangeraakt. Dat was jammer. Bij over ons staat: Een garage voor een door vrouwen. Lijkt me dat een en moet zijn.
ik ben door mijn oude garage doorverwezen naar de Dames. Geen moment spijt van gehad. Je wordt er vriendelijk en corret geholpen
Betrouwbare garage. Overleggen keurig voordat ze iets in de auto vervangen. Prettige en bijzonder aardige medewerkers. Top!
Afgelopen week geweest, super super geholpen. zonder afspraak. De auto moest achterblijven. Ben door een hele aardige dame thuis gebracht. 16.00 uur auto klaar. Heb ze beloont met een doos bonbons..
Wat een fijn bedrijf! Oprecht, duidelijk, je weet waar je aan toe bent. Nooit geweten dat ik nog eens \'graag\' naar een autobedrijf zou gaan. Ga zo door!
Afrikalaan 1 A
5232BD Den bosch