Mooi bedrijf.
Prettig, klantvriendelijk en kennis van zaken.
Hartelijke ontvangst, goede informatie en heel leuke inrichting van de autoshowroom! Fijne leenfiets.
Prettige, gastvrije en vakbekwame ontvangst en benadering.
Na lang rond kijken voor deze garage gekozen en dat is een goede keuze geweest Fijne garage, luisteren goed en lossen alles op, echt geweldig de service staat hoog in het vaandel! echt top!
Zeer vriendelijk en accuraat
Prima ervaring bij vervangen van een lamp.
Wat een leuk bedrijf en wat een leuke dames!!! Oja en Royke natuurlijk niet vergeten. Top service!!
Super enthousiast zijn we over de dames van Hurkmans. Hele goede service, goede prijs, leuke sfeer en heel vriendelijk en enthousiast personeel.
Mijn Opel Astra uit 2003 had een probleem met de oliedruk, of daar leek het op want het lampje brandde. Achteraf bleek het slechts de sensor te zijn, dit onderdeel was niet voorradig maar was snel besteld en na 1,5 werkdag stond mijn auto weer thuis voor de deur. De service was goed en vriendelijk, en de kosten vielen me alles mee. De volgende keer als ik een APK moet laten doen dan doe ik dat waarschijnlijk bij de Dames van Hurkmans. Prima eerste ervaring! (oh en de elektrische leenfiets is ook top!)
goed, snel en kundig.
Prettig, deskundig en snel!
Fijne communicatie. Vriendelijke ontvangst. Alleen de openingstijden zijn net wat kort.
Vertrouwelijk en vriendelijk. alleen een min puntje. tijdens de apk keuring, ben ik niet gebeld ivm apk af keuring er 2 banden vernieuwd moest worden en in welke prijs mijn wens was. Op zich geen probleem. Mag aannemen bijdeze een goede kwaliteit is. Graag verneem ik een reactie van u. Met vr groet Henk Roza. Den bosch
Prettige sfeer, gastvrij Snel afspraak kunnen maken
Vriendelijk en deskundig
Afrikalaan 1 A