zie boven
Netjes en snel alles gedaan, bellen altijd als er iets is.. denken met je mee
Leuke, kleine garages waar goed werk wordt geleverd. Onderscheidend dat er zoveel vrouwen werken. Leuk!
Als klant is het prettig om onderhoud bij een betrouwbare garage te kunnen laten uitvoeren.
goed en te vrede
Zo als altijd weer prima
Ik ben zeer tevreden over De Dames van Hurkmans. En afspraak maken is makkelijk, altijd vriendelijke ontvangst, er is ruimte voor vragen en uitleg. En mijn auto is weer prima in orde!
Ik ben weer top geholpen.
Top service zeer vriendelijk personeel vlugge service
Ik was op zoek naar een nieuwe garage, omdat mijn oude garage slecht bereikbaar was en niet terug belde. Goede verhalen over de Dames van Hurkmans gehoord. Toen ik in de ochtend belde waren ze meteen heel behulpzaam en meedenkend. Heel prettig.
Al vele jaren was ik een tevreden klant bij de ouders van de Dames in Heeswijk Dinther. Om dat de leeftijd en de afstand naar Heeswijk Dinther een rol gaan spelen, ben ik sinds enige tijd klant geworden van de Dames van Hurkmans in mijn woonplaats 's-Hertogenbosch. Volledig in de traditie van hun ouders werken de Dames aan een goede relatie met hun klanten gecombineerd met groot Vakmanschap van de medewerkers van zowel balie als werkplaats.
Ik had een defect aan de auto waar ik niet verder mee kon rijden. mijn eigen garage en anderen gaven aan dat ik maar moet plannen en pas 1 tot 1,5 maanden verder aan de beurt was.... De Dames stonden mij te woord en ik kom de reparatie een week later laten uitvoeren, mijn diagnose werd serieus meegenomen en dit kwam ten goede aan de uiteindelijke doorlooptijd. Contact was perfect en de mogelijkheid tot een leenfiets is een heel leuke bijkomstigheid die uitstekend beviel. Ik kom hier zeker terug voor de reguliere onderhoudsbeurten...
Het was erg druk waardoor ik in eerste instantie bijna twee weken moest wachten op reparatie. Gelukkig kon ik mijn auto daar laten en vonden ze eerder tijd om hem te repareren. Ik kon er niet meer mee rijden maar had mijn auto wel dringend nodig. Ik had verwacht dat er meer vrouwen zouden werken als monteur maar helaas.
Klantvriendelijk, goede service en kundig. Sfeervolle wachtruimte. Top bedrijf
Wij hebben onze auto’s hier gekocht & in onderhoud. We zijn super super tevreden. We kunnen altijd snel terecht als er iets aan de hand is. De medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Met onze auto’s is naast de jaarlijkse keuring en onderhoudskosten zelden of nooit iets aan de hand.
Fine garage, goede sfeer en snelle service
Met weinig worden is alles gezegd. GEWOON GOED!
Ik heb 2 banden laten vervangen. De ontvangst was prima, vriendelijk te woord gestaan, kopje koffie / thee in heerlijke zithoek. Bij vragen is de monteur langs gekomen voor overleg en hebben we de meest ideale oplossing gekozen. Ook de betaling was helder en duidelijk uitgelegd met een vooraf uitgelegde offerte, kortom geen verrassingen. De Dames was een prima ervaring en een echte aanrader.
Gewoon gemoedelijk en serieus
Afspraak voor reparatie digitaal gemaakt. Was simpel. Goede en snelle reactie.
zie boven
Afrikalaan 1 A