Helemaal blij met de service van de dames, auto tussen door toch gekeurd tijdens drukte.
Altijd bereid om je te helpen mee te denken oplossingen te zoeken. En vriendelijke medewerkers.
Kwam over als: Vriendelijk, meedenkend, duidelijk en betrouwbaar! Groet, Marina van Hedel.
Hele fijne ervaring! Zijn fijn in het communiceren, denken mee en komen afspraken na. Ik kom hier zeker terug! Hier heb je ook het gevoel dat je serieus genomen wordt en ze eerlijk zijn.
Ik ben altijd goed geholpen met deze bedrijf.
De auto kreeg een onderhoudsbeurt en een apk en toen werd ik gebeld dat de accu in slechte staat was en na overleg en de prijs doorgenomen is er een nieuwe accu geplaatst wat inhoud dat dit een rit naar de garage scheelt en ook dat ik niet met een probleem over een aantal langs de kant kwam te staan.
Motorcompartment schoongemaakt, er zat een dode duif in, prima gedaan! Het ruikt niet meer naar brandlucht!
Ik ben heel tevreden over de vak-garage. Alles word goed uitgelegd en netjes afgewerkt
Bij eigen garage lang wachten op reparatie.
Een paar weken na de grote beurt ter voorbereiding van de vakantie bleek de airco kapot. Die kun je in deze tijd als je naar het zuiden reist niet missen! In verband met drukte en weinig personeel leek het aanvankelijk niet mogelijk om de reparatie uit te voeren, maar....... het is toch gebeurd. Ik was zo blij. Zo'n moeilijke situatie die uitmondt in service, schept een band.
Slechts wen kleine beurt en apk, maar mijn auto weer heerlijk. Prettig ontvangst in een zaak die geen garage lijkt maar waar toevallig auto's staan. Volgend jaar kom ik terug.
Altijd vriendelijk, duidelijk maar ook begrip voor reacties van klanten
Meerdere keren alarm ivm te lage bandenspanning na zomerbanden wissel. Na derde keer probleem gevonden, en zonder kosten opgelost.
De versnellingsbak van onze FIAT hield er plotseling mee op. Bij de garage vermoedde men een kapot vliegwiel en wellicht als gevolg daarvan doorgesleten bakhuis. De bak is gedemonteerd en naar een versnellingsbakspecialist gestuurd. Inderdaad een kapot vliegwiel en verder gelukkig niets. Binnen twee weken hadden we de auto weer terug. Rijdt als nieuw.
SUPER GARAGE Vriendelijk, Professioneel en vooral eerlijk. Goeie sfeer. Ik ga altijd blij heen en (gek genoeg ) reken ik ook een soort van blij af. komt vast door het potje roze autodrop Hartelijke groet Christel.
Wordt snel en deskundig geholpen
Het contact is altijd heel persoonlijk.
Bijzonder concept dat aandacht trekt en je begeeft je in een bijzondere omgeving zonder te vergeten dat je bij een Vakgarage bent!
Vak garage die altijd voor de klant klaarstaan
Vriendelijk geholpen en een duidelijke prijsopgave vooraf.
Snelle APK en fijn contact/service.
twee ervaringen tot nu toe. schadeafhandeling en onderhoud, beide waren zeer positief. ondanks dat ik spontaan langskwam werd de schade ter plekke provisorisch en goed gerepareerd zodat ik weer gelijk kon rijden tot de vervangende onderdelen er zijn. alles gebeurt zeer vriendelijk en persoonlijk. Prima, houden zo
Het hele plaatje klopt! Warme ontvangst, duidelijke toelichting, deskundigheid zonder jargon, prettige sfeer!
3 weken geleden een afspraak gemaakt voor het spuiten van 1 velg en het vervangen van 4 zomerbanden op de velgen die zijn achtergelaten bij de garage. De gedachte bij mij was dat de zomerbanden reeds op de velgen waren gemonteerd op het moment van de afspraak. Winterset van de auto, zomerset erop, half uurtje werk zou je zeggen. Nee dus: zomerbanden moesten nog op de velgen worden gemonteerd ed. Wachttijd 2 uur!. Reactie garage, " ja maar het is razend druk", mijn reactie: daarom heb ik 3 weken geleden een afspraak gemaakt.
Afrikalaan 1 A
5232BD Den bosch