Ik kwam voor een auto voor de buurman maar ze hebben nette auto’s dus heb ik er zelf ook maar een genomen ben goed geholpen door Mark werd goed geholpen en nam goed de tijd om alles uit te leggen ik ga zeker weer terug al is het meer dan 30 km rijden
Goeie vakgarage met uitstekende service
Bij binnenkomst wordt je direct aangesproken en worden je vragen beantwoord, vriendelijk personeel en eigenaar.
Altijd hulpzaam en bedrijf ziet er schoon uit personeel vriendelijk
Service is goed
Goed en net bedrijf Met korte en duidelijke uitleg
Een zeer goede ervaring wederom!!!
Reguliere afspraak wb onderhoud verliep goed. Tijdens pechgeval kwam een snelle oolossing
Fijne garage. Denkt mee, goede service, klantgericht.
Zeer praktisch en tevreden.
Afspraak op tijd en prettig ontvangen. Niet al te duur, ik raad deze garage aan.
Zoals eerdere ervaringen zeer prettig geholpen, vakkundig en de omschrijving van de verrichtte werkzaamheden is heel duidelijk.
Prima garage. Denkt geweldig goed mee.
Acculichtje ging branden, onaangekondigd langsgereden eind vd middag en werd meteen geholpen. Kon volgende werkdag terecht voor nieuwe accu. Top.
Mijn auto had een storing aan de turbo. Dinsdag avond langsgebracht en woensdagmiddag al klaar! Gediagnostiseerd en onderdeel vervangen. Top service!
ik ben zeer tevreden
Mijn auto van 14 jaar oud heeft een aantal reparaties nodig. Er is de tijd genomen om met mij de juiste spreiding hiervan te bespreken. Verder werd ik direct geholpen met het verhelpen van airco problemen.
Kon ondanks de drukte toch tussendoor terecht.
Prima en vakkundig personeel.
M'n wagen is weer top gerepareerd. Groetjes Nor Post
Prima snelle service
Snel geregeld en geholpen
Pech met versleten koppelingsplaten. Razendsnel en vakkundig geholpen. Hele keurig prijs!!
heel goed
Twuyverweg 45