Topservice! Snel , klantvriendelijk en oprecht !
Al jaren breng ik mijn auto naar Mark Molenaar en naar genoegen. Mark is altijd transparant over de prijs en gaat op zoek naar de voordeligste oplossing. En dat de auto altijd weer voor de deur wordt teruggezet, is helemaal een pré.
Makkelijk afspraak kunnen maken, snel gebeld dat auto klaar was en klantvriendelijkheid zeer tevreden over.
Goede service en vakkundig personeel.
Prettige vakmensen, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de nodige reparaties en wanneer mijn auto klaar was
Service op maat!
Geweldig !
Dezelfde dag 4 seizoenenbanden gemonteerd en een leenauto terbeschikking gekregen.
Goed en deskundig geadviseerd en mooie auto kunnen aanschaffen.
Proefrit gereden in twee auto’s en hierna een hiervan direcht aangeschaft. Keurig geholpen en advies gekregen.
Professionele garage, afspraak is afspraak
zie hierboven
Klaar terwijl u wacht ,onder het genot van een kopje koffie
APK als gewoonlijk weer snel en vakkundig uitgevoerd, even belletje over de puntjes eerst en we kunnen er weer een jaartje tegenaan. Vooral vriendelijke mensen !
Bij Vakgarage Molenaar staan ze altijd voor je klaar. Nooit te beroerd om even naar de auto te kijken als je denkt dat er wat mis is. En hier dan vervolgens een gedegen goed advies over geven. En na mijn mening voor een redelijk tarief. Echte toppers.
Er moest een onderdeel vervangen worden en wel met spoed. smorgens gebeld smiddags weer rijden. Geweldig, wat een garage. Nogmaals bedankt.
Bovenstaand commentaar
Goed, vakkundig en snel.
Auto veel eerder klaar dan ik verwacht had en ze belden netjes ivm hoge kosten die gemaakt zouden worden.
Goede service, kwaliteit, vriendelijk
Warm onthaal, goede service, verstaat zijn vak uitstekend, zeer klantvriendelijk. Echt een topper
Zie hierboven
Voor kleie beurt naar deze gerage geweest. Alles weer keurig tip-top voor de winter.
Twuyverweg 45
1834 AB Sint pancras