bij de aanschaf van mijn auto ben ik goed geholpen
Top! Aardige monteurs
Altijd tijd en luisterend oor. En meedenkend
Bellen tevoren wat er gerepareerd moet worden.
Al jaren ben ik zéér tevreden
Accu vervangen in no time, goede afspraken.
Vriendelijke eigenaar, helpt graag en is bereid om mee te denken. Goede eerste ervaring bij het kopen van onze eerste auto tot nu toe!
Wij hebben nog nooit met zoveel plezier een auto gekocht bij deze dealer. Het was een hele leuke middag
Klantvriendelijk en goeie service.
Eerste keer dat we hier zijn geweest, netjes ontvangen en snelle afhandeling.
Gastvrij en welkom als nieuwe klant
Mark is helder en zuiver in zijn advies en verkoop. Hij laat je op een natuurlijke manier ervaring opdoen met diverse automerken om tot een goede keus te komen. Tot de overdracht van de auto wordt je precies op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Bij de dag van aflevering word je als een vorst ontvangen en rijd je met een glimlach met de nieuwe aanwinst weg!
Vlot geregeld
,eer betrouwbaar ben el jaren klant laast een mitsubishi gekocht ben er blij mee in de toekomst zou ik vakgarage mark molenaar zeker aan mijn kennissen aanbevelen
Goed duidelijk communicatie. Problemen? Goed uitgelegd. Werk qualitiet goed.
Ondanks de enorme drukte nemen ze de tijd voor je om je brobleem aan te horen. Auto moest ik laten staan en zou pas over een paar weken klaar zijn. Ze hebben toch nog een gaatje gevonden om mijn auto te repareren waardoor mijn auto zelfs enkele dagen later bij me thuis werd afgeleverd. Echt me complimenten voor de snelle service.
Goed geholpen. Auto heel fijn thuis afgeleverd.Alleen stekkertje voorlamp niet goed vast gezet, maar dat was een dag later snel verholpen.
Een lege accu komt nooit goed uit maar tussen de bedrijven door werd ik dezelfde dag nog geholpen en kon weer verder. Blij mee.
Werd prima en heel vriendelijk geholpen. Voor ik het kan beoordelen zijn er erg vakkundige mensen aan het werk.
Vriendelijke medewerkers.
Snel en deskundig
Snel en vakkundig gehoplen met apk en kleine reparatie
prima service en vriendelijk
Goeie garage in Sint Pancras. Vriendelijke monteurs leveren vakkundig werk.
postief
Twuyverweg 45