Kom hier al jaren en koop hier ook altijd mijn auto
Mooie locatie Ze zijn heel klant vriendelijk goeie service als er iets met je auto is bellen ze je snel op top garage
We hebben 26 maart een auto gekocht bij Mark Molennaar het is een zeer betrouwbaar bedrijf met hoge kwaliteit en het personeel is daar zeer vakkundig wij komen op deze locatie al meer dan 25 jaar ik zou het zeker aan mijn familie en vrienden aanbevelen.
Super mooie Opel Corsa gekocht .en ben geweldig geholpen .Marcel is eerlijk en oprecht Top service.aanrader
Vervangen luchtvering( voorkant incl.schokbrekers) samen met nieuwe luchtcompressor en ventielblok. uitgelijnd auto staat er weg Super recht bij en niet ingezakt. Top!
Mijn auto was aangemeld voor APK. Ik braak mijn voet en belde met de werkplaats of het mogelijk was de auto later te laten keuren omdat ik de auto niet kon brengen. Het antwoord was: wij kunnen de auto komen halen en brengen hem daarna terug !!! Wat en super service !! Bedankt !
Na jaren nog steeds heel tevreden!
‘‘s morgens gebeld met lekke uitlaat en direct geholpen! ‘‘s middags weer opgehaald!
Goed geregeld
Super garage, rij weer blij weg !
Auto was stuk, we konden meteen langskomen en het werd gefixt terwijl we wachtten. En dat terwijl we heel goed weten hoe druk ze zijn. Super fijn!
Prima service, leuke mensen
Een tevreden klant
Bij deze garage heb ik een goed gevoel, een no-nonsens garage met goede service.
APK Nieuwe matten en ruitenwisser besteld kon deze smiddags al ophalen. Deskundig advies nieuwe auto van Rob Kieft. Zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Altijd snelle, flexibele en goede service. Leuk, informeel team en contact. Altijd vriendelijk. Betrouwbaar en goede prijs!!
Goeie service, duidelijk en snel geholpen!
Top Service
Al jaren klant bij vakgarage Mark Molenaar. Kan altijd terecht, vakkundig advies en vriendelijke hulp.
Top garage staan altijd klaar voor advies en reparatie
Zeer Fijn! Zoals altijd!
Ik ben altijd erg tevreden met Vakgarage Mark Molenaar. Ze hebben het ontzettend druk, dat kan je aan alles zien, maar toch maken ze tijd voor je als je langs komt rijden. Ook geven ze je verschillende opties wat ze kunnen doen en houden daarbij rekening met je persoonlijke situatie. Ze zijn dus niet alleen goed met je auto, maar ook erg klantvriendelijk. Ben erg blij met deze garage.
Super service, fijne man, denkt mee, gewoon erg blij met een betrouwbare garage als Vakgarage Mark Molenaar. Lekkere Cappuccino!
Ik gun iedereen een top garage als Mark Molenaar. Het hardwerkende vakkundig personeel zorgt ervoor dat je auto weer in topconditie terug krijgt. Klasse!
Vlotte service
Twuyverweg 45