Mooi bedrijf met een mooie voorraad
Ze staan gewoon altijd klaar! Denken mee!
Je wordt heel goed geholpen
Geen
Apk en beurtje! Top
Had voor 't eertse pechhulp nodig en daarna natuurlijk reparatie. Alles prima geregeld
Altijd gelegenheid voor een pasklaar service aanbod. Goed meedenken in mogelijkheden en kosten.
vakkundig en snel geholpen ondanks probleemauto, super
Ik ging heen voor banden wissel ,is keurig geregeld op de afgesproken tijd .
Het was een mooie ervaring om bij Mark mijn auto te kopen. Goed en netjes geholpen. Hij neemt de tijd en dat is fijn.
Zeer klant vriendelijk !
Prima in 1 woord!
Prima garage
Paar keer voor kleinigheden langs geweest en meteen netjes geholpen. Van de week voor regulier onderhoud geweest, alles weer netjes uitgevoerd, 's middags stond de auto weer klaar. Klantvriendelijke garage met goede monteurs.
Gewoon een super fijne garage , eerlijke prijs en netjes geholpen altijd.
voor mij de eerste keer en zeker niet de laatste
Op afspraak aangeleverd, rondje Pancras gelopen, bij terugkomst klaar, lekker bakkie gedaan, weer TOP geregeld! Tot volgend jaar.
Mark is eerlijk, betrouwbaar en zegt gewoon hoe het is. Aanrader.
Bij garage Molenaar staan ze altijd klaar om je zo goed mogelijk te helpen en adviseren. Ook vriendelijk en servicegericht.
Goed afspraken kun je maken. Ook de monteurs zijn uitstekend.geinformeerd over de auto.
Top! We hadden een slechte accu en de auto starte niet, wonen in de buurt, de auto werd thuis opgehaald en de zelfde dag weer teruggebracht. Top service!
Klantvriendelijk. Komen afspraken na. Duidelijke uitleg
Factuur is duidelijk omschreven.
Ik kom we al jaren eerlijke vakmensen.
Door pech was rechter achterlicht-unit kapot. Één belletje was voldoende om op de volgende dag de unit te vernieuwen (gelukkig in voorraad). Fijn geholpen, dank.
Twuyverweg 45
1834 AB Sint pancras