Heel goede service en erg klantvriendelijk!
Zeer professioneel en vriendelijk personeel.
Goede service en deskundigheid
Super service. Eerlijk, betrouwbaar en ontzettend fijn zaken doen
Fijn personeel
Snelle en perfecte service
Ik zou niet weten wat voor negatiefs ik zou kunnen melden. Erg vriendelijke medewerkers en een vakkundige en snelle service.
Snelle service, fijn contact!
Bij deze garage wordt vakwerk afgeleverd tegen goed tarief en een vriendelijke bejegening. Thanks crew!
Ik ben echt afhankelijk van mijn auto. Binnen 1 dag stond mijn auto klaar.
Wederom weer heel tevreden. De communicatie tussen ons en de garage is altijd goed. Er wordt altijd een goed advies gegeven.
Apk zonder extra niet gevraagde onkosten. Keurig gebeld dat het klaar was en wat er gedaan was. Maar bij ophalen geen boe of bah van de monteurs. 'Hier is uw sleutel', draait zich om en liep weg. Beetje jammer. Gelukkig kom ik er 1x per jaar.
Andere auto gekocht en oude ingeruild. Goede ervaring daarmee gehad, alweer voor de 2e keer. Prima!!! Geef nooit een tien, want perfectie bestaat niet.
Altijd alles fijn geregeld hier en prima verzorgd.
We hebben afgelopen week een Agila gekocht vanwege de hoge instap. We konden onze auto inruilen. Alles netjes geregeld. Bij de aflevering nieuwe APK en een mooie bos bloemen. We zijn blij weer een goed adres te hebben gevonden . Voor onze volgende auto gaan we zeker eerst bij Garage Molenaar kijken.
Vakkundig
We hebben 18 oktober onze nieuwe auto opgehaald het was goed verzorgd hij rijd super.
Snel geholpen, lekker direct me kleinschalig. Wel vol met auto’s, waarschijnlijk een goed teken. Zelfs met benzine pomp uitgerust.
APK en voorremmen snel afgehandeld met goede informatie vooraf. petje af voor deze werkwijze en monteurs.
topgarage, goed personeel, duidelijk allemaal
Nu ook weer een goede ervaring geweest met Mark en zijn collega’s. Tussen de bedrijven door is er naar de auto gekeken en zelf al meegedacht hoe het probleem opgelost kon worden zonder onnodig veel kosten te maken. Daarnaast ook nog eens niet gepland een leenauto gekregen voor een aantal dagen. Ik kan deze garage alleen maar aanbevelen
Dit was mijn allereerste APK keuring en ik heb op de afgesproken datum en vroeg in de ochtend mijn auto weggebracht voor de APK keuring. Ik had dus geen idee hoelang zo’n iets zou duren dus ik werd halverwege de middag opgebeld en heel duidelijk en vriendelijk te horen gekregen wat er vervangen moest worden en ook dat mijn auto lampen opgepoetst of gepolijst moest worden. Heel slim van de automonteur vind ik dat hij mij zou bellen dezelfde middag of mijn auto klaar zou zijn of pas de volgende dag, maar het werd de volgende dag. Ik werd heel goed geholpen!! Echt top!!
Geweldig service en kwaliteit.Echt vaklui die houden van het vak en het helpen van klanten!
Ik ben nu twee jaar vaste klant bij Mark. Weer langsgeweest voor een grote beurt met mijn nw aanschaf. Erg fijn dat er goed wordt gecommuniceerd &advies wordt gegeven. Ook het geleverde werk is top. Mvgr Nor Post
Twuyverweg 45
1834 AB Sint pancras