Goede service vriendelijk en bekwaam
Vriendelijke en top mensen! En een prima leenauto stond klaar
Vlotte behandeling voor APK.
Deze garage levert datgene wat hij belooft Komt zijn afspraken na
Kwam onverwachts aanrijden met klein defect. Werd meteen geholpen en kon weer verder. Vriendelijk, deskundig en behulpzaam!
Hoewel het vakantietijd was en er niet genoeg ruimte in de planning zat, was de auto na een grote reparatie met grote beurt toch binnen 1 dag klaar. Top prestatie van de monteurs!
Fijne garage, vriendelijk personeel! Meedenkend en behulpzaam.
Soms oplichtende lampjes in dashboard, ga langs om te vragen wordt gelijk geholpen met uitlezen. Probleem is verholpen !!
Eerlijke zaken
Prima garage
Ondanks de drukte heel snel geholpen met mijn kofferbak die niet wilde sluiten. Top!
Toppers zijn het....
Lekkere auto om in te rijden voor een goede prijs
Je wordt altijd snel en adequaat geholpen. Prima garage met goede vakmensen.
Selle service en geweldige mensen
Vakbekwame mensen die willen meedenken.
Geen opdringerigheid. Fantastische aanwijzingen. Héél vriendelijk geholpen.
Ik ben door Mark en zijn team keurig geholpen bij het aanschaffen van een occasion. Op zoek naar een zuinige, betrouwbare en sportieve auto kwam ik bij hen terecht via het internet. Ik ben heel tevreden over dit bedrijf omdat ik er erg van hou dat een autobedrijf professioneel is, maar niet zo gladjes. Lekker normaal. De boel zag er zowel binnen als buiten keurig verzorgd uit, maar niet zo stijf. De auto werkt geheel naar behoren, heeft alles wat ik zoek en gaat naar verwachting jarenlang plezier brengen. We hebben een mooie deal kunnen maken, naar tevredenheid van beide partijen. Nogmaals dank voor jullie snelle en vriendelijke service mannen!
Snel uitgevoerd tegen zeer schappelijk prijs
Vriendelijk geholpen , en goede service
Gewoon een hele fijne garage.
Mijn auto met een paar kleine klachten gebracht. Dit was op de dag dat ik op vakantie ging. Aangegeven dat het geen haast had vanwege mijn vakantie. Tijdens mijn vakantie is de auto ook weer thuis gebracht. Topservice! En de problemen zijn opgelost en een kleine beurt gedaan.
Twuyverweg 45
1834 AB Sint pancras