Mijn ervaring is goed. Vakkundig en vriendelijk personeel
Volop vertrouwen en eerlijk advies, goede monteurs, kortom perfecte servicr
Goede service, goede prijs en prima kwaliteit
Snel geholpen, aardige mensen. Gewoon goede service! Dank!
Zijn altijd meedenkende en service is goed en vakkundig en snel, zelfs met onverwachts ziek komen ze de auto ophalen, top gewoon!
Je wordt netjes en klantvriendelijk geholpen en de service is gewoon zeer goed. Het kleinschalige karakter geeft de klant een tevreden gevoel. Bij de grote bedrijven ben je echt een nummer en is het contact via de sociale media en niet persoonlijk.
ik kwam met een lastige klacht maar met geduld en logisch nadenken kwamen de mannen tot een oplossing. weer top geregeld dus.
Lekke uitlaat werd toch tussendoor in een bomvolle agenda geschoven, super.
Persoonlijk contact in optima forma.
Zeer klantvriendelijk en je word snel geholpen, ook als je ff tussendoor langs komt voor een gebrek aan je auto.
Klantvriendelijk en goeie service
We worden altijd snel geholpen. Communicatie is er top. Je wordt van de reparaties op de hoogte gehouden. Een echt 'vak'man!
Word fijn te woord gestaan aan de telefoon,geven suggesties. Moest voor apk en ze vroegen keurig of ze kleine beurt mochten doen. Netjes gebeld dat ze aan werk,op de brug gingen. Kortom ik zal er nog regelmatig komen,indien nodig natuurlijk.
Altijd meedenken om de oude dame nog op de weg te kunnen houden. Ik kan haar nog niet missen en dat weten jullie. Dat is fijn.
Ik vertrouw deze garage wat betreft vakmanschap en prijzen. Veilig gevoel
zeer snel en goed geholpen, nette garage met goede service en meedenken over wat nodig is en wat niet
Kom er al een jaar of 15. Monteur Mike organiseert alles rondom de auto. Alle onderhoudsbeurten en apk's worden uitstekend uitgevoerd.
Prima snelle service prettige behandeling als klant, snel geholpen. Lekke band was door anwb reeds gedaan even check up.
Mijn occasion bij deze vakgarage gekocht. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader om je auto te laten onderhouden.
Onze vorige auto hier gekocht. En nu de nieuwe, dat zegt genoeg.
Gewoon goed!
Goede en vakkundige garage, goed bereikbaar. Vooral Mark zelf, een snelle afspraak voor een controle, kan via WhatsApp gemaakt worden. Altijd bereikbaar. Goede en duidelijke uitleg na een reparatie.
Zoals altijd in 1 woord top.
Alles altijd goed geregeld
word altijd super geholpen