Goed geholpen
Deze vakgarage kwam bij mij heel betrouwbaar over . Heel vriendelijk en eerlijk geholpen
Goede voorlichting.
Weer goed en fijn geholpen bij APK en onderhoudsbeurt. Prettig overleg geweest over een reparatie en auto rijdt weer als een lente zonnetje
Ik kan er altijd terecht voor vragen en de service is prima
Blijft een super garage
Prima garage, vriendelijke mensen. Deskundige monteurs. Eerlijke prijs
meedenken in oplossingen bij afwikkeling schade
Ik heb alleen een vraag ,bij aanmelding APK keuring heb ik gevraagt om het koppelings pedaal bij of af te stellen dat is naar mijn ervaring tijdens het rijden niets aan veranderd , want ik krijg hem soms nog niet in z,n vrij dus kan ik niet door of terug schakelen
Goed en deskundig
Je auto rijd weer als nieuw na de onderhoudsbeurt.
Voor het eerst caravan ook hier laten checken en ook prima. Alles is in goed overleg gegaan.
Bij Mark Molenaar Word ik altijd goed geholpen en krijg ik altijd advies op maat!
Afgelopen week van winter- naar zomerwielen gegaan, litertje olie gehaald en 3 lampjes voor de koplampen van onze andere auto. In no-time geregeld: klaar terwijl u wacht en met koffie in de hand. Je verwacht niet meer anders, maar fijn is het altijd wel. Altijd blij met deze garage. Toppers.
Snelle SERvice
accuraat,vriendelijk en vaktechnisch.
Goede service, tijd voor een praatje.
ben zeer tevreden, altijd vriendelijk geholpen goede servise advies
Deskundig advies, goed overleg, strakke planning, kortom: top!
Keurig ontvangen
helemaal blij mee