Toen er een storingslampje ging branden, kon ik meteen de volgende dag terecht. Top service!
Heel aardige mensen
Door tussentijdse info is gesproken over de extra reparatie die nodig was. Geen extra verrassing bij weer ophalen van de auto.
Altijd erg aardig en doet niet moeilijk. Snel de auto gefixt
Ik ben vriendelijk behandeld.
Top geregeld en een leenauto mee naar huis. Goede service vriendelijk personeel.
Snel plek, vriendelijk personeel, goede service en eerlijke kosten
Goede garage Snelle service tegen een scherpe prijs
Telefonische afspraak gemaakt voor de jaarlijkse (kleine) beurt. Tijdafspraak i.v.m. "wachten op uitvoering". Een wandeling, koffie en een praatje en binnen het uur een gereed staande auto. TOP!
Mijn vrouw en ik waren opzoek naar een tweedehands auto. De vriendelijkheid waarmee we geholpen werden, gaf ons een oprecht gevoel. Verdere afspraken werden afgehandeld zoals afgesproken.
Onwijs goed geholpen, neemt de tijd voor me.
Bij deze garage voel ik mij al jaren thuis door de vriendelijke en deskundige handelswijze.
Vriendelijk, professioneel en flexibel
Vriendelijk, professioneel en flexibel
Klasse
Zeer klant vriendelijk, Mark neemt de tijd voor je en legt alles keurig netjes uit! Gewoon top service.
Klantvriendelijk kundig en komen afspraken na.....
Zoals gewoonlijk weer snel, vakkundig en vriendelijk geholpen
Persoonlijke benadering, eerlijk en betrouwbaar
Persoonlijke benadering, eerlijk en betrouwbaar
Mark en team monteurs zijn top!
Twuyverweg 45
1834 AB Sint pancras