Een goed team en zou ze zeker bij mijn vrienden aanbevelen en zal er zeker in de toekomst een andere auto kopen
Fijn contact, snel geholpen, goede service. Erg blij.
zoals altijd weer perfect gedaan
Mijn auto weer klaar voor een jaar rijplezier
Zeer positief. Een aanrader.
Is al gezegd, prima
Het is niet te omschrijven zoals ik zeg in een woord geweldig
Wanneer er iets aan de hand is met mijn auto, zoals een knipperend lampje, kan ik vrijwel altijd binnen 24 uur mijn auto langsbrengen. Met geluk staat er dan een leenauto klaar en dezelfde avond kan ik de auto vaak weer ophalen. De communicatie verloopt duidelijk en prettig. Zeker een aanrader als garage!
Eerste echte bezoek, goed geholpen. Auto aangeschaft, nu afwachten, valt verder nog niet echt te beoordelen.
Ze hebben mij super goed geholpen met mijn aanrijding
Betrouwbaar
We hebben bij Mark een 2e hands auto gekocht. Prima service en komt zijn afspraken na.
Zeer snel geholpen met een APK keuring.
Echte dorps garage goeie service en vriendelijk personeel. Een aanrader
Samen met Mark hebben we gekeken naar mijn auto. Door de perfecte communicatie konden we snel en goed handelen. Bedankt voor de hulp!
Top bedrijf , erg klantvriendelijk
Je word netje te woord gestaan, vriendelijk geholpen!
Duidelijke terugkoppeling over een vervolg. Meedenkend en klantgericht Tot de volgende keer!
Zeer goede en betrouwbare vakgarage met uitstekende werknemers. Voor een ieder aan te raden vanwege de deskundigheid.
Vakkundig advies en snelle service. In één woord fantastisch, super tevreden en met een goed gevoel weer onderweg!
toppie
wat een mooi bedrijf en de service is net als vroeger je bent een klant en geen nummer of ik er al jaren kom . maar dit was toch echt de 1 keer . ik heb hier een auto gekocht en mijn ander auto ingeleverd alles werd goed geregeld . toffe gasten die er werken .ik weet al zeker dat mijn ander auto ook hier vandaan gaat komen . Mark en andere mensen die daar werken .Bedankt voor de TOP SERVICE . en de borrel box was ook lekker Hahaha
Afspraak Repareren Koffie Korte tijd Effe wachten En klaar en betaalbaar Dus perfect bedankt
Dit is een goede garage met altijd een hoop leuke auto's in voorraad in verschillende prijsklassen. Duidelijke afspraken over reparatie of onderhoud. Wanneer je de auto weer op haalt na reparatie, ligt er altijd een aardigheidje op je te wachten. Niet nodig, maar helemaal top.
Twuyverweg 45
1834 AB Sint pancras