mijn ervaring is zeer positief. goede afspraken en vriendelijke mensen
prima geregeld: leenauto stond klaar en de volgende dag stond mijn auto weer klaar. De dropjes waren ook heerlijk.
Na eerst een inspectie meteen de volgende dag reparatie van de lekkende benzine vulslang.
Mark en zijn team staan altijd klaar met goede service.
Goede service, en doen wat je vraagt.
Goed bedrijf , word netjes vriendelijke geholpen en uitvoeren wat ze doen aan je auto keurig en netjes . Koen zeker terug. Bedankt Met vriendelijke groet, Elvin
Professioneel, behulpzaam vriendelijk en een toilet alsof je in een hotel bent ;)
Ik ging voor een grote servicebeurt voor de auto. Via het systeem gaf Mark te kennen dat een kleine beurt aan de orde was. Mark denkt mee met de klant!
Al een aantal jaar klant bij deze garage. Oprecht vriendelijke mensen die meedenken in de oplossingen. Ook eerlijk om te zeggen dat de reparatie eigenlijk zonde van het geld is. Nu daar ook een andere auto gekocht waar we super blij mee zijn!
Auto werd opgehaald en teruggebracht. (ben mindervalide) Snelle afspraak kunnen maken.
We worden er altijd vriendelijk geholpen. En de service is goed
Prima garage bedrijf. slechts 1 minpuntje maar dit zal door de drukte komen. Als er onderdelen vervangen dienen te worden word er keurig gebeld. Maar daarna vergeten ze te bellen (zoals afgesproken) wanneer en of hij klaar staat. Wat enige verwarring oplevert
Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Zeer tevreden.
Mocht direct langskomen voor mijn accu. Direct naar gekeken en vriendelijk geholpen.
Niet opdringerig, kon rustig over mijn keuze nadenken. Voelde vertrouwd. Alleen jammer dat er geen reserve sleutel bij is, erg lastig.
Mark en zijn team denken met de klant mee in oplossingen. Een fijne en klantvriendelijke garage.
Al een aantal jaar klant bij deze garage. Top service, super vriendelijk personeel en altijd eerlijk en duidelijk advies! Zeker een aanrader bij de aanschaf van een nieuwe of andere auto of advies over je auto.
Onze auto is weer APK-gekeurd. Er waren geen punten van aandacht en de auto is binnen een paar uurtjes gekeurd en afgemeld.
Hangt een prettige werksfeer.
Ze helpen gelijk en zorgen dat het voor mekaar kont
Snel en goed geholpen
Fijne garage, nemen de tijd om te luisteren. Altijd goed geholpen door vriendelijk personeel
Deze garage denkt met je mee
Twuyverweg 45
1834 AB Sint pancras