Altijd vriendelijk luisteren en mee denken. Prima vakmannen. Hoop nog tijdje van de oude dame te genieten. En als het echt niet meer gaat hoop ik dat jullie een iets jongere versie voor mijn hebben of weten te vinden. Het liefst dan weer in de kleur blauw.
Goede service, met een eerlijk advies
Door onverwachte schade aan de onderzijde van onze auto konden wij niet verder rijden. Na telefonisch contact werden wij zeer snel geholpen en werd de auto weggesleept. Ook het afwikkelen van de reparatie was top.
is oke
Je wordt altijd uitstekend geholpen.
Nette service en perfect geholpen
Weinig woorden, uitstekend werk
Alles snel en keurig geregeld
Je krijgt wat je msg vrrwachten van een garage
Zeer snel geholpen.
Service zoals het hoort .
Goede ontvangst, goed en betrouwbaar advies
vakkundig personeel
Snel en vakkundig probleem opgelost
Altijd volgens afspraak. Goede adviezen en uitleg met werkzaamheden
Erg vriendelijk
wij zijn vaste klanten bij deze garage en blijven dit ook zolang de service en prijs kwaliteit zo goed blijven als al een aantal jaren het geval is. Kortom erg tevreden.
Je kan altijd langs als het kan verhelpen ze het meteen. En je wordt altijd vriendelijk geholpen
verbetermogelijkheid zit hem in mijn beleving vooral in veranderen houding/uitstraling van passieve klantbetrokkenheid naar meer actieve klantbetrokkenheid, proactief met en vanuit de klant meedenken
Word goed geholpen en er word mee gedachten om er goed uit te komen
word vriendelijk te woord gestaan. goed geholpen. gewoon tevreden
Heel vriendelijk en denken met je mee. Moest echt zo snel mogelijk een nieuwe auto hebben wegens werk en er werd aan alles gedacht en meegewerkt om ervoor te zorgen dat ik de auto zsm mee kon nemen.
Vriendelijk personeel
Hele prettige Garage.