Alles wat afgesproken was, is ook keurig gedaan. Heel net bedrijf, met uitstekende service.
Uitsluitend bandenwissel
Vriendelijk personeel afspraak was makkelijk gemaakt. Auto laten keuren en ondeehoudsbeurt laten uitvoeren. Alles prima geregeld
Ik word prima geholpen en rij het hele jaar weer veilig.
Zie mijn opmerkingen bovengenoemd
Geheel volgens verwachting!
Uitstekend geholpen door Mark en vriendelijke collega’s, ook aan de telefoon behulpzaam en gastvrij.
Per ongeluk addblue in m’n tank gegooid en gelijk actie ondernomen, auto met de sleepwagen naar Mark toe waar ze hem die zelfde dag nog hebben schoongemaakt om verdere schade te voorkomen. Bedankt!
Bereidheid om je weer zo snel mogelijk op weg te helpen.
Van winterwielen naar zomerwielen gegaan met nieuwe banden. Mark en ik hebben bij het maken van de afspraak samen even gezocht naar de juiste banden nadat ik wat had ge-Googled op kwaliteit en prijs. Bij de afspraak zelf lag alles al klaar. Binnen 10 minuten was het gepiept en kon ik weer verder. Service en kwaliteit zoals inmiddels ge-/verwend. Vandaar wederom een hoge beoordeling.
Aardig en betrouwbaar.
n.v.t.
PRIMA
Het adequaat oplossen van probleem met defecte buitenspiegel.
Snel, deskundig, klantvriendelijk
Tevreden geholpen
Ik ben voor de eerste keer bij deze garage voor APK en onderhoudsbeurt, maar heb een goede indruk gekregen. Volgende keer ga ik weer naar deze garage.
Goed ontvangst en vriendelijk personeel, ze willen je graag helpen , goede service en keurige aflevering van gekochte auto. juiste adres voor aankoop en onderhoud.
Perfecte en snelle service.
Bij garage bedrijf van Mark wordt je serieus geholpen, ze staan altijd klaar voor een praatje of uitleg hoe bepaalde dingen werken of wat ze gedaan hebben. Je kan er altijd snel terecht als er onderhoud nodig is.
Goede garage en goede behandeling klanten
Twuyverweg 45
1834 AB Sint pancras