De behulpzaamheid was weer heel fijn. Direct een euvel verholpen zodat ik niet terug hoefde te komen.
Auto gebracht voor APK. Wat nodig is om in een veilige auto te rijden is geregeld en verder geen zoektocht naar eventuele punten waar extra aan verdiend kan worden.
Er was wat misgegaan met mijn afspraak reservering aan mij kant. Toch snel geholpen!
Wel lang vooruit plannen voor afspraak. Service is prima.
Direct geholpen
Wat een mooi bedrijf, ontzettend vriendelijk en deskundig open en eerlijk! We gaan genieten van onze nieuwe auto Bedankt! Mark
Vriendelijk vak mannen
Geweldige service, staan altijd voor je klaar!
top
Goed vakkundigpersoneel en vriendelijk naar de klanten
Goed en eerlijk advies met duidelijke uitleg.
Altijd behulpzaam en goede service
Fijne ervaring met Vakgarage Mark Molenaar, ze hebben het probleem snel gevonden en opgelost.
Een geweldige garage,ze weten waar ze over praten,uitleg over wat je maar wilt weten,ook na aankoop staan ze nog steeds voor je klaar. Ook hun service en vakmanschap, zijn meer dan uitstekend. En leuke vriendelijke mensen,de koffie staat altijd klaar
Vakwerk door vakmensen in deze vakgarage
nvt
Geen
Zeer praktisch en snel.
Vriendelijk personeel en super snel alles in orde gemaakt,en alles voor redelijk bedrag. Ik ga volgende jaar !! Weer gezellig heen.
Goed advies en snelle service door vriendelijk personeel
Remlicht was kapot, zelfde dag nog langs en gemaakt inclusief ruitenwissers vervangen. Super service!
goede service bij aankoop en goede service bij after-sale
Dot is de derde keer dat ik mijn auto bij Mark breng . Er wordt met veel aandacht en vakmanschap aan gewerkt . Dus dat doet me goed
Een eerlijke garage waar kom je dat nog tegen. Klantgericht en altijd goed.
Twuyverweg 45
1834 AB Sint pancras