Auto start niet meer, bin 15 min monteur, met starthulp. Wetkte niet, startmotor was slecht, s middags auto gebracht, (met slag van een hamer erop werkte hij wel, gelukkig, maar wel lastig) een dag later werd de auto thuis bezorgd, geweldig wat een service
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Prima.
Top!
Gebeld voor een slecht accu. Werd vervolgens besteld en smiddags kon ik langs komen en werd deze vervangen terwijl ik een bakkie koffie kreeg
Fijn vriendelijke en vakkundig personeel die weten waar ze mee bezig zijn.
Goed advies
Je wordt er goed geholpen. Ze staan altijd voor je klaar.
Alles wordt altijd goed geregeld!
Ik heb geen aanmerkingen. Ben zeer tevreden.
Prima service en vriendelijke behandeling .
Goed en snel geholpen
Een zeer tevreden klant
Grote mate van klantvriendelijkheid. Snel en deskundig geholpen. Eerlijke garage.
ff snel geholpen,zo blij met mn nieuwe strip!
Mijn ervaring bij de vakgarage molenaar is uitstekend
Fijne mensen
Ze hielden zich goed aan de afspraak. De auto op tijd klaar.
Nvt
goed.
Keuze te over; wat een prachtig assortiment occasions. De deal voor een nieuwe (2e hands) auto was snel gemaakt. Auto als nieuw afgeleverd, super service en ontzettend blij met onze aankoop!
Prettige ontvangst door Mark, je voelt je welkom en persoonlijk interesse. Vakmensen met liefde voor hun vak. Lekker kleinschalig dus niet te groot worden anders gaan deze waarden verloren. Eindelijk weer eens een factuur waar je niet verbaasd over bent bij een garage. Kom hier graag weer terug. Zeer zeker aan te bevelen.
Ik ben altijd tevreden
Snelle service
service staat heel hoog in t vaandel. heel vriendelijke mensen die je snel en persoonlijk benaderen.
Twuyverweg 45
1834 AB Sint pancras