Super service en goed advies. Zowel bij de aanschaf van een auto maar ook bij het onderhoud. Betrouwbare occasions en mocht er toch iets zijn wordt het netjes opgelost. Top garage
Als vaste klant weer tevreden.
auto rijdt weer goed; rammeltje is weg
Ik krijg al stress als ik daar ben, altijd druk en toch vind Mark altijd tijd om een band te plakken of andere uitdaging op te lossen.
Is goed
We hadden regelmatig startproblemen met Granland. Ze hebben er iets ingezet en hopen dat het euvel nu opgelost is. Prima garage en personeel. Peter en José Stoop
prima garage, lekker duidelijk en altijd goed geregeld
Ongelooflijk vriendelijk personeel, en zijn zeer vakkundig. Wij zijn heel tevreden over Vakgarage Mark Molenaar. Voor de APK keuring wordt gebeld wat er zoal moet worden gerepareerd zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij hebben ook de auto hier gekocht en ook toen zijn we zeer vriendelijk, duidelijk en vakkundig te woord gestaan. Zeer zeker een aanrader.
Goed personeel
Komt afspraak keurig na , tegen scherpe prijs
Goede service, klantvriendelijk, vakkundig
Al jaren naar volle tevredenheid klant
2 auto's voor de APK en een beurt gebracht. Heel goed en snel geholpen. Er waren wat reparaties nodig door gebruik en ik werd vóór de reparaties keurig gebeld of het akkoord was. Voor 1 onderdeel is zelfs vanwege de oplopende kosten een tweedehands onderdeel elders gekocht. Nieuw was niet per sé nodig. Geweldig, heel prettig dat er wordt meegedacht en gehandeld. Aanrader deze garage!
Altijd meedenkend!
Probleem met linker achterband even langs gereden. Was eigenlijk té druk om direct geholpen te worden, is toch gelijk even gekeken. Bleek spijker in band te zitten, direct nieuwe band besteld en vervangen. Kreeg leenfiets mee. Kortom, wéér een uitstekende service
De factuur had duidelijker gekund. Nu was niet zichtbaar dat deze was afgestemd op een aanbiedingsprijs voor de caravancheck. Is inmiddels telefonisch doorgesproken.
Goed onderhoud van de auto, denkt mee als er iets meer aan de hand is zodat dingen niet onnodig duur worden. Vooral met mijn 2e en wat oudere auto vind ik het fijn dat dan niet alles de hoofdprijs is. Goede service qua vervangende auto ook.
ik ben tevreden
fijne garage vriendelijk en deskundig geholpen
De opgelopen schade door een aanrijding is keurig en vakkundig hersteld.en Mark heeft ons veel onnodige kosten bespaard.
Prima service en aardige medewerkers
We laten altijd even een vakantie check doen, voordat we met de auto naar het buitenland gaan.
Snel klaar
Alles werd gedaan wat gedaan moest worden en een beetje meer zodat ik weer netjes de weg op kan. Er wordt meegedacht en heldere uitleg gegeven en dat voor een eerlijke prijs.
Een echte dorpsgarage je bent hier echt klant
Twuyverweg 45
1834 AB Sint pancras