Zeer deskundig personeel. Als je met iets komt, word er gelijk naar gekeken.
Blij met de aankoop die ik heb gedaan. Erg klantvriendelijk en goed geholpen
Zeer plezierig altijd vriendelijk en behulpzaam
denken met je mee
Glas van buitenspiegel liet los onderweg. De volgende dag was het nieuwe glas binnen bij deze garage en is even tussendoor verwisseld. Gewoon, even tussendoor. Spiegel weer als nieuw, blij mee!
Erg klantvriendelijk en behulpzaam in een geschikte nieuwe auto zoeken.
Niets negatiefs te melden
Altijd meedenkend en nog geen onenigheid gehad. Kortom ik heb vertrouwen in deze mensen.
Maandag wezen kijken voor andere auto, proefrit gemaakt, fijn overleg met Mark gehad. Woensdag middag stond de auto klaar voor aflevering. Top service
Mijn auto moest voor de keuring, prima verlopen ik werd gebeld dat de remmen vervangen moesten worden dus dat de kosten opliepen. Nou ja zonder remmen geen apk.... De service en vriendelijkheid bij Mark is prima een aanrader voor iedereen.
Mijn ervaring is goed.
Luistert goed naar je verhaal, snapt wat je bedoelt en denkt heel goed mee naar de behoefte van de klant
Ondanks de drukte toch een nieuwe klus aannemen!
Het was weer eens tijd voor de jaarlijkse APK en dit keer met een grote onderhoudsbeurt. Alles weer nagekeken en weer veilig op weg!
Alleen winter/zomerbanden gewisseld
Goede communicatie over de service beurt en reparatie
Eind van de dag de caravan wielen gebracht en de volgende dag op kunnen halen met nieuwe banden. Top!
Kleine reparatie laten uitvoeren, en kan werkelijk geen minpunten ontdekken bij deze garage, dus wederom weer een 10.
Had wat problemen. Binnen een dag opgelost.
Wanneer ik met mijn pude autootje kom word ik altijd prima geholpen.
Al diverse keren auto voor onderhoud gebracht en altijd tevreden. Altijd dezelfde glimlach na afloop.
Ging dit keer om een bandenwissel. Was snel en vakkundig geregeld.
Mark en zijn team hebben mij goed geholpen. Het duurde weliswaar wat langer voor het probleem aan mijn auto verholpen was (levertijd onderdelen en het was erg druk), maar ze hebben wel extra hun best gedaan de reparatietijd zoveel mogelijk te beperken.
Kunnen altijd terecht en worden altijd zeer vriendelijk en deskundig geholpen.
Snelle reparatie.
Twuyverweg 45