Heel goed.
Nemen alle tijd en blij met mijn leen auto
Snel en netjes tegen een goeie prijs
Elke keer weer vriendelijk en geduldig. Staan altijd klaar als het onverwacht nodig is.
Goede snelle service vriendelijk personeel gewoon een prima garage
Een jaar geleden mijn 1e auto gekocht bij Mark. Erg blij dat ik dit hier heb gedaan. Vriendelijk personeel en goede uitleg over hoe alles in zijn werk gaat. Ik heb mijn auto hier ook in onderhoud. Onlangs moest mijn auto voor APK keuring. Ik was alweer vergeten dat het jaar voorbij was. Dus afspraak gemaakt, maar die afspraak viel al buiten het APK termijn. Weer contact opgenomen, ze hebben mijn auto nog tussen de bedrijvigheid door gedaan! Top zo flexibel en mee denkende garage! Erg blij met mijn auto en de service van garage Mark Molenaar! Een aanrader!
Mn auto lekte fors olie en ik vreesde een doodverklaring van mijn auto. Lichtelijke paniek omdat ik i.v.m. mijn werk afhankelijk van deze auto ben. Via via kreeg ik het nummer van Mark met de mededeling deze garage is goed en betrouwbaar. Na telefonisch contact met Mark kon ik mn auto op zeer korte termijn bij hem langsbrengen en kreeg ik diezelfde dag te horen wat het euvel was. De volgende dag was mijn auto gemaakt en kon ik hem ophalen. Absoluut een aanrader.
Goede uitleg over de gedane werkzaamheden
Voor het eerst bij deze garage met een gat in de achterlamp-unit. Meteen werd het juiste item besteld en de volgende (zater)dag snel en vakkundig geplaatst, koffie tijdens het wachten en tegen een hele concurrerende prijs. Wij worden klant!
Prima ontvangst, geeft een vertrouwd gevoel.
Uitstekend, de reparatie is geslaagd m'n auto is lekkage vrij. Toppie.
Mijn auto is weer snel gekeurd en de helaas noodzakelijke reparaties waren weer in no time en goed uitgevoerd.
Ik heb vorige week mijn auto gebracht voor nieuwe distributie, en moet zeggen dat het waarschijnlijk hoognodig was. Ik merk dat de auto stiller is , beter start en mooier loopt. Ik weet niet wat er nog extra is gedaan of misschien ook niet , maar ben super blij mee.
Ze weten precies wat we willen en doen het daarna
juiste diagnose, vakkundig en snel opgelost
Alleen APK en kleine beurt en dit jaar gelukkig geen hoge extra kosten. Verder geen bijzonderheden.
kom met een lege band, auto staan laten leenauto mee wordt gelijk gerepareerd.perfect.
Prima!
Auto lang niet gebruikt. Nieuwe accu nodig. Snel en goed weer op weg geholpen!
Was een tijd al op zoek naar een andere auto en ben daar door de goede reviews terecht gekomen. Heel goed en enthousiast door Mark geholpen. Heb er een prachtige auto aan over gehouden en kreeg voor mijn 20 jaar oude auto nog een leuke prijs voor. Mark ga zo door.
Vanaf het eerste contact heel goed gevoel , net een beetje extra service.
Geweldige service en heel aardig personeelv
goede service!
Geen specifieke zaken, maar lijkt gewoon goed!
Gaat prima zo.
Twuyverweg 45