Proactief, komen de afspraken na en zijn klantvriendelijk!
Al jaren klant. Al jaren tevreden. Blijf nog jaren klant!!!
luisteren goed. denken met je mee. zijn vriendelijk. vakkundig. verstaan hun vak
Prima garage en Arjen weet de klant altijd goed te informeren
Zie bovengenoemde.
APK en jaarlijkse beurt. Een van de mensen daar woont hier in het dorp, dus hij haalt op de afgesproken dag mijn auto op en brengt hem later op de dag netjes terug. Ze hadden het druk, dus ik zei dat alleen APK best was, en de beurt op een datum die hun beter uitkwam. Ze blijken toch alles voor elkaar te hebben gemaakt. Kortom: chapeau!
Top service
Ik ben op leeftijd en hoewel het om een simpele APK ging, werd aangeboden mij thuis te brengen en weer op te halen. Het was mijn kennismaking met deze garage en en wat een positieve!
Mensen die nog moeite voor je willen erg goed geholpen het probleem was snel opgelost erg vriendelijk en wat op viel dat de garage erg netjes was ik kom hier zeker terug mocht dat nodig zijn
Ik kom sinds een aantal maanden bij deze garage. Was niet meer tevreden over mijn vorige garage maar hier kan ik snel terecht en wordt goed en vriendelijk geholpen.
Netjes en duidelijk geholpen, aandacht voor de klant heel belangrijk.
top bedrijf
Ik kom al jaren bij deze garage en de medewerker denken altijd mee! Vriendelijke mensen en fijne service!
Vriendelijk en goed weer op weg geholpen
Goede ervaring en betrouwbaar garage bedrijf
Prettig mensen met vakkennis die mee- en vooruit denken. Snel, zonder poespas.
Je belt een garage voor een reparatie en denkt: Volgende week? Nee diezelfde dag. Snel en vriendelijk en tegen een goede prijs. Hartelijk dank.
Goede uitleg van welke reparaties nodig waren.
zie boven
Een APK gemakkelijk ingepland via de website en goed uitgevoerd; duidelijk over de werkzaamheden en snel klaar. Na een aantal jaren vanwege werk ergens anders geweest te zijn, nu weer tevreden terug.
Aardige mensen Lach op het gezicht Behulpzaam
Je kunt snel terecht, medewerkers zijn uiterst vriendelijk. Je krijgt goed deskundig en en eerlijk advies. Duidelijk over de kosten. Hele goede garage. Als ik niet zou gaan verhuizen zou ik hier zeker naar toe blijven gaan.
Altijd goed