Vriendelijk en accuraat

Duidelijke informatie en technisch bekwaam

top

top

Zeer klantgericht.

Toen probleem aan de koppeling niet snel via fabrikant kon worden opgelost zocbt de garage een creatieve oplossing via gebruikte onderdelen. Snel en goed geholpen.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Het wordt gewoon saai, altijd prima de luxe!

Mijn auto gaf geen kik meer, slechts 1 beeldje op het scherm. Kees kwam even met de starthulp en toen de auto weer liep, nam hij hem mee en bracht hem in de middag weer terug. Geen omkijken naar gehad, afgezien van 1 telefoontje.

Goed, snel en vriendelijk

Ik kon snel terecht, vriendelijk personeel, goede informatie en advies gekregen. Qua prijs een stuk aangenamer dan de dealer.

Betrouwbaar adres

Ik ben al 10 jaar een tevreden klant, dat zegt genoeg!

• Faciliteiten wachtruimte

Voor iedereen de tijd nemen, en dan doen wat je belooft

Ik laat mijn auto hier al jaren keuren en onderhouden. Krijg altijd uitgebreide informatie en een tip-top voertuig mee terug. Weet ook altijd waar ik aan toe ben. Als er wat met je auto is, moet je hier zijn: ze maken het in orde. Over prijs/kwaliteit kan ik niet oordelen omdat ik daar de kennis niet toe heb. Auto's repareren is niet goedkoop.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Super!

Zoals altijd goede service, oprechte vriendelijkheid en goed uitgevoerd werk! Een aanrader!

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Ik kon ondanks de drukke planning al snel terecht. Communicatie is duidelijk en klantvriendelijk. Ze doen geen onnodige dingen en overleggen eerst voordat ze iets doen. Helemaal top!

• Faciliteiten wachtruimte

Heel fijn dat ik een leenauto mee kreeg

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Netjes thuis gebracht de auto

Zeer service gericht

Alles duidelijk!!

Altijd tijd

Er is altijd wel een plekje om te helpen. Neem een bakje koffie en we gaan eraan beginnen. Het is nu al twee keer zo gegaan, dus geen toevalligheid meer. Spijker in mijn band, die langzaam leeg liep, direct geholpen. Gisteren de sleutel van mijn auto, batterij leeg. Neem een bakkie … ik wordt erg blij van de service en aandacht van Vakgarage Isselt. Top.

Directe actie

Klantvriendelijk, professioneel, eerlijk

Ik vond het contact erg prettig. Ze waren erg vriendelijk bij binnenkomst, tijdens het telefoongesprek en bij het ophalen van de auto. Ik heb ook het idee dat de prijs eerlijk was en ik niets teveel heb betaald (wat ik vaak elders wel vaak heb)

Heel goed.

Snel en goed geholpen.

PRIMA SERVICE

vriendelijk, accuraat en goed geholpen zoals altijd

• Faciliteiten wachtruimte

Goede service en duidelijke communicatie

Voor Zomercheck naar vakgarage geweest. Super goed geholpen, duidelijk aan de voorkant overleg wat er gedaan moet worden. Bedankt team van de vakgarage

Vriendelijk en deskundig

Goed en snel geholpen

Supper

Vakmensen

• Faciliteiten wachtruimte

Service op niveau, maar ongezonde upselling boven marktconforme tarieven

Mijn eerste indruk was positief, maar ik was teleurgesteld toen ik later ontdekte dat er enkele punten waren die me tegenvielen. Het leek alsof ze te veel op zoek waren elk klein detail dat mogelijk verbeterd kon worden. Ik begrijp dat bepaalde zaken af en toe vervangen moeten worden, maar ik vond het een beetje overdreven. Bijvoorbeeld de airco en ruitenwissers functioneerden naar mijn mening nog prima en met het huidige weer was de airco heerlijk koel. Ze gaven aan dat de banden aan vervanging toe waren en maakten er zelfs een foto van. De totale autokosten zouden naar schatting rond de 1100 euro liggen. Ze wilden echter geen offerte sturen en wilden het alleen telefonisch toelichten. Nou ja, prima dan. Maar toen ik later navraag deed, over prijzen per product merkte ik dat de prijs van de banden nogal hoog was. De eerste keer dat ze het noemden was het 425 euro, maar na nogmaals vragen werd het opeens 465 euro. Ik vond het opmerkelijk dat ik op hetzelfde industrieterrein dezelfde banden kon krijgen voor slechts 272,50 euro, inclusief montage en balanceren. Het prijsverschil van ruim 190 euro vond ik nogal groot. Ik begrijp dat er geld verdiend moet worden aan service, maar dit ging naar mijn mening te ver.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Altijd vriendelijk, altijd goed geholpen. Gratis vervangend vervoer. Gewoon prima en voor een betere prijs dan bij de merkdealer.

• Faciliteiten wachtruimte

Kom al jaren bij de Vakgarage Isselt Service top alles duidelijk en helder voor reparatie Aanrader !!!

• Faciliteiten wachtruimte

Goed overleg over wat er moet gebeuren.

Tevreden over werkzaamheden, en kosten wat er wel en niet meteen moest!

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Bijna saai, maar het was gewoon weer top. En een vrouw voor de intake, verfrissend.

Het was weer tijd voor een (premium-)vakantiecheck, voor de 4 jaar eerder ook bij Vakgarage Isselt aangekochte occasion. Opnieuw ondervond ik dat het niet 'zomaar' een garage is waar je een auto brengt om het later weer op te halen. Naast mijn ervaring dat altijd (kwaliteit) wordt geleverd, in goede relatie tot de kosten die dit met zich meebrengt, ademt het al zodra je aan komt rijden ook een heel prettige sfeer uit. Het kan niet anders dat het een prettige plek is om te werken wat mede bijdraagt aan de kwaliteit. Persoonlijk vond ik het deze keer heel positief dat er ook een vrouw achter de balie stond. Dat me dat opviel, zei me ook direct dat ook binnen de autowereld nog een wereld te winnen is wat betreft participatie door vrouwen. Het past denk ik bij de visie van Vakgarage Isselt (en misschien ook wel van Vakgarage in het algemeen) dat ook dit een vorm van innovatie en progressie is. Helemaal top!

Radonweg 20

3812RL Amersfoort