Persoonlijke benadering en vakbekwaam
Fijne garage. Komen hun afspraken na, hebben kwalitatief goede monteurs, denken mee met de klant.
Meedenkend Informeert goed
Ze houden je goed op de hoogte van komende reparaties en geven een goed advies
kon snel terecht, werd netjes ontvangen en verstand van zaken.
Vriendelijkheid en zeer correct.
Zoals hierboven aangegeven een uitblinker op alle gebied.
De ontvangst en behandeling als klant was prima, terwijl de verdere service goed was.
Ik heb een set motorbanden op mijn velgen laten plaatsen, er was voor mij geen haast bij maar een dag later al klaar, top geregeld! Vriendelijk personeel en goede prijs. Aanrader!
Airco was stuk. 's ochtends auto gebracht, telefonisch overleg na diagnose stelling. Auto 's middags weer ophalen
Hebben airco nagekeken en is weer oke
Na de APK en klein onderhoud weet ik wat goed is voor de auto, wat noodzakelijk is om te laten doen en of er iets is dat nog even kan wachten. Ik vind dat inzicht heel fijn. Tien punten voor klantgerichtheid. De leenfiets is ook fijn. En de auto rijdt als een zonnetje.
zeer behulpzaam en zeer persoonlijk denken echt mee
Ze willen graag werk aannemen natuurlijk, maar als ik iets niet wil wordt dat ook niet opgedrongen of zo. En wat ze doen, doen ze goed. Dus prettige samenwerking zo.
Alles naar wens
duidelijkheid en goede communicatie
Bandenwissel snel en prettig geholpen afspraak prima nagekomen zoals gebruikelijk helemaal top
Zoals al vele jaren ben ik weerVakkundig en vriendelijk geholpen.
Zeer klantvriendelijk
Ik ben een tevreden klant bij Vakgarage Isselt. service en vakbekwaamheid staan daar in het vaandel.
Altijd goed geholpen
Efficiënte en vriendelijk vakmensen met kennis van zaken die meedenken.
Vriendelijk en duidelijk