Goed en snel geholpen. Lieve hond zorgt voor entertainment tijdens het wachten
Eerlijk, aardig en normale prijzen. Absolute aanrader!
Ik kom hier al jaren voor het onderhoud van mijn auto. Fijne sfeer, goede communicatie en uitstekende service.
Uitstekende service en klantvriendelijk.
Zie boven
Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf
Top service
Vriendelijk geholpen zoals altijd! Duur onderhoud, maar dat zijn vooral de onderdelen dus doe je niets aan.
Ik heb een apk laten doen bij vakgarage Isselt, alles is vlekeloos en volgens afspraak verlopen.
Hulpvaardig en bekwaam
Betrouwbaar en meedenkende service door vakmanschap.
Mijn ervaringen met Vakgarage Isselt zijn altijd uiterst positief. Ze denken met je mee als klant en geven deskundig advies. Het eventueel gebruik kunnen maken van een leenauto is ook altijd top! Kortom een garage die zeer aan te raden is.
Uitstekende en vriendelijke service. Transparant en open advies bij onderhoud.
Ik kwam met mijn twijfels over oordeel andere garage over probleem van onze auto. Bij vakgarage auto uitgelezen en ander oordeel. Goed advies gekregen en geheel kosteloos. Top!!
Ik wist hoeveel geld ik kwijt was,goed advies,netjes gebeld als de auto klaar was geen wachttijd
Prima en snel geholpen
Altijd goed geregeld, vriendelijke open en eerlijke communicatie. Oprecht bedrijf zonder poeha. Daar hou ik van. Een aanrader!
Goed geholpen! Prima communicatie over wat er gedaan is….
Ieder gebruikt zijn auto anders, daar geven ze goed advies bij.
Ik werd heel vriendelijk geholpen. Goed uitgelegd wat mijn auto makeerde en wat het kost om hem te repareren.
Na onderhoudsbeurt en goed verslag en uitleg., rij ik weer zonder zorgen.
Snelle service, vervolgafspraak volgt.
Alleen maar positief
Ohb naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Fijn om na onderhoud/APK pechhulp af te kunnen sluiten De vakgarage app bevalt maar matig, synchroniseert slecht met uitgevoerde werkzaamheden, heb te bepertkte mogelijkheden zelf onderhoudsdata toe te voegen of the wijzigen.