Bijzonder behulpzaam en vriendelijk Probleem snel gevonden en opgelost. Bedankt voor de snelle service.
Uit de periodieke onderhoudsbeurt kwamen diverse gebreken naar voren. Bij de eerste rit na herstel hiervan gingen halverwege toch alarmsignalen af: bij controle bleek dit zeer waarschijnlijk een ongewenst bij-effect van de reparatiewerkzaamheden, wat relatief makkelijk te detecteren en verhelpen was. Uiteindelijk viel het dus mee, al was het even schrikken na een dergelijke STOP (direct)-melding op het dashboard, waarbij het nog een groot geluk was dat dat eerste ritje in de buurt was, oorspronkelijk was het de bedoeling geweest met een jeugdvoetbalteam naar een wedstrijd in Amsterdam te rijden.
Bij vakgarage isselt laat ik altijd met vol vertrouwen onze auto achter. Of het nou een routine beurt is of een noodzakelijke reparatie, ze denken altijd mee en communiceren open en eerlijk voordat ze aan de slag gaan. Benoemde tijden dat iets af is wordt altijd gehaald en het wordt nooit onnodig duur. Een vriendelijk team dat altijd voor je klaar staat!
Kwam onverwacht lang om olie bij te vullen en werd gelijk geholpen en mocht nog een kop koffie pakken
Duidelijke communicatie en snelle reparatie.
wederom prima geholpen conform afspraak
Leuke ondersteuning en service . Klantvriendelijk.
Ben al jaren klant bij hun wil niets anders
Sta er iedere keer weer versteld met wat voor een aandacht en kennis je hier wordt geholpen. Al meer dan 15 jaar klant naar volle tevredenheid.
Vriendelijke, snelle en goede service
Altijd bereid tot het komen van een klantgerichte oplossing
Kapotte lamp vervangen terwijl je wacht. De andere keren ook een prima service bij ze gehad.
Ben nog te kort bij deze garage. Dus hopelijk heb ik geen problemen met mijn auto dit jaar. Dan kan ik een oordeel geven
Prettige medewerkers. Helder over eventuele extra kosten. Goede kwaliteit
Super!!!
zoals hierboven
Fijn bedrijf, je wordt vriendelijk en duidelijk geholpen. Er is goede afstemming over byzonderheden.
We kwamen vlot tot een afspraak en de volgafspraken werden nagekomen. De reparatie werd goed en snel uitgevoerd.
Zie boven
Altijd super geholpen bij deze garage. Open en transparant over de werkzaamheden en de prijs. Super service!