Door de loop der jaren heen altijd prima geholpen. Vertrouwd adres.
Ik ben heel blij dat ze, na uitvoerig diagnosticeren en overleggen, mijn busje weer helemaal konden opknappen. Ik ga net een opgelucht gevoel het voorjaar in, op pad met een veilig gevoel in mijn camperbusje.
Altijd helder in communicatie, meedenken in passende oplossingen.
Denken goed mee, communicatie is geweldig. Vervangend vervoer ook altijd prima in orde. Hele vriendelijke mensen en de auto is ook altijd perfect geweest. Helaas wel altijd een hoge prijs, maar misschien is dit bij elk auto reparatie bedrijf wel zo tegenwoordig.
Garage maakt een betrouwbare indruk. Voor reparatie volgt er telefonisch contact
Werd goed geholpen met lekke band
Zeer klantvriendelijk en afspraken werden goed nagekomen
Bij deze vakgarage wordt je kundig en goed geholpen.
Weer een prettige en goede ervaring met vakgarage Isselt. Goede afspraken en communicatie hierdoor geen verassingen. Gewoon weer goed.
Als altijd prima service, heldere communicatie, prettige ontvangst. En dus heel flexibel toen de APK-afspraak bleek te zijn misgegaan; die werd dezelfde dag nog tussendoor geschoven.
Goede ontvangst, duidelijke uitleg over wat er moet gebeuren, de kosten en alterntieve mogelijkheden.
Snel en prettig geholpen tegen scherpe prijs!
Goede heldere communicatie en snelle service. Ze hanteren ook goede prijzen. Zeer tevreden.
Onze auto is negen jaar in onderhoud bij Vakgarage Isselt. Altijd duidelijke uitleg en indien nodig goede reparaties.
Onze Oude VWt4 camperbus uit 2001 rijdt nog steeds prima dankzij onderhoud van de vakgarage.
Het vakwerk is vlot gedaan, eerder klaar dan verwacht. Top Aardig personeel.
Al jaren vaste klant en naar volle tevredenheid, zoals gezegd, Top!
Eindelijk een garage waarin op een heldere manier uitgelegd wordt wat er aan de hand is, en waar men zich ook nog eens aan afspraken houdt. Hulde!
Ik ben snel en klantvriendelijk geholpen. Ik was erg tevreden achteraf.
Fijn, betrouwbaar en integer. Hartelijk dank.
Hoewel van alles mis ging door computer storing, ben ik uiterst vriendelijk en goed geholpen. Auto is helemaal naar wens onderhouden en ik kom zeker terug.
Wij zochten noodgedwongen een andere garage, omdat de garage waar wij onze kampeerbus kochten vanwege personeelsgebrek geen onderhoud meer kan doen. Zij adviseerden ons om maar een vakgarage in de beurt te gaan. Tot op heden heel tevreden met Vakgarage Isselt!