Zoals altijd weer snel en goed geholpen!
Duidelijke uitleg voor er iets gebeurd. Hele fijne medewerkers, vriendelijk
Vriendelijk en prima service
Altijd vriendelijk en betrouwbaar
Goed en vriendelijke mensen
* Steun ervaren en meegedacht bij het vinden van een juiste occasion binnen de vakgarage organisatie Nederland. * Vanaf mijn keuze, in een andere stad, volledig en vakkundig alles uit handen genomen en door deze vakgarage geregeld. (aankoop, keuren, halen, afleveren) * let op details en geeft vertrouwen.
Kom al jaren bij Vakgarage Isselt. Je krijgt een eerlijk verhaal, goede service en.ze staan erg open voor verbeteringen.
Bij bijzonderheden met de auto, wordt altijd de klant gebeld om op de hoogte te stellen. De auto wordt eigenlijk altijd binnen 1 dag hersteld.
Als ik aankom wordt de klacht even door genomen en wordt er gevraagd of er nog meer zijn, en je wordt telefonisch op de hoogt gehouden. bij afhalen wordt de factuur door genomen en de klacht besproken.
Mijn ervaring is dat vanuit de vakbekwaamheid en er persoonlijk wordt meegedacht
De accu van mijn auto was slecht. En met het vooruitzicht van de lage temperaturen van de afgelopen dagen en de aanstaande winter moest ik daaraan wat gaan doen. Ik belde maandagmiddag rond 13.00u naar Vakgarage Isselt met de vraag of vervanging van mijn accu mogelijk was en bij voorkeur nog dezelfde dag. Marcel vertelde me dat ik dezelfde dag om 14.00u terecht kon bij hen voor de vervanging van de accu. Om 14.24u zat ik weer in de auto met een nieuw geplaatste accu. En ik heb gistermorgen ervaren dat het starten van de auto weer goed is zoals ik in de zomer gewend was. Ik was aangenaam verrast dat een probleem zo snel en vakkundig kon worden verholpen !
Fijn, meedenkend met de mogelijkheden en oplossingen.
Positief!
Een aanrader voor wie een goede garage in Amersfoort of Soest zoekt.
Het was weer tijd voor een periodieke onderhoudsbeurt. Los van het gevoel dat de auto daar altijd in goede handen is, is het ook een fijn team mensen die er werken!
Het word een beetje eentonig maar het is niet anders alles is goed de service het contact onderling ik kan eigenlijk geen minpuntje vinden [o ja 1 puntje heb ik als je eenmaal zit dan kom je niet zo gemakkelijk weer weg] jongens en dan bedoel ik jullie allemaal ga zo door. TOPPIE.
Auto was stuk Kijken volledig en verder dan de basis prijs afspraak klopt en is snel gerepareerd.
Vakgarage Isselt denkt mee. Je wordt niet berooft van je portemonnee. Vakgarage Isselt is transparant en eerlijk. De service en klantgerichtheid is uitstekend. Ik breng mijn auto met vertrouwen naar Vakgarage Isselt. Ik weet dat ik op een eerlijke en juiste manier geholpen wordt en voor een goede prijs. Ik raad iedereen Vakgarage Isselt aan. U zal niet teleurgesteld worden.
Ik ben zeer tevreden over deze garage. Mensen die hun vak beheersen en helder communiceren. Complimenten en aanrader!
Denken mee, en alles prima uitgevoerd
goed meedenken, flexibel, kundig
Zie hiervoor.
vriendelijk goede server
volgens is er geen beter adres
Meerdere keren geweest . Denk dat betrouwbaar bedrijf is.